Forum » Programska oprema » Program za elektronsko poslovanje
Program za elektronsko poslovanje
cekr ::
V firmi iščem eno rešitev v zvezi z elektronskim poslovanjem. Potrebujem neko avtomatizirano zadevo za elektronsko delo z dobavnicami, naročilnicami, računi...
Do sedaj sem preizkusil program EBA. Zadeva mi ravno ne odgovarja.
Je še kakšna podobna zadeva. Lahko deluje v Win ali Linuxu.
Prav bi mi prišlo, če bi obstajala kakašna demo verzija pa da bi delovala enostavno tudi na enem računalniku brez posrednika.
Do sedaj sem preizkusil program EBA. Zadeva mi ravno ne odgovarja.
Je še kakšna podobna zadeva. Lahko deluje v Win ali Linuxu.
Prav bi mi prišlo, če bi obstajala kakašna demo verzija pa da bi delovala enostavno tudi na enem računalniku brez posrednika.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Ales ::
Kaj bi pa rad avtomatiziral? Izdajanje teh dokumentov, knjiženje, vodenje skladišča...? Takih programov je na kupe - plačljivih, seveda...
cekr ::
Pravzaprav se gre za elektronsko pošiljanje dokumentov. Včasih je malo preveč papirja in bi kakšna zadeva prav prišla. Pa še davkarija dopušča takšne dobavnice, račune...
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima bolnišnica Izola problem z razumevanjem delovanja interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 27392 (20347) | MMKK |
» | eizvršbe - ima kdo izkušnje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25240 (18621) | MajorM |
» | Programska oprema za s.p. ali d.o.o.Oddelek: Programska oprema | 1874 (1323) | Ribič |
» | [Linux] Poganjanje Pantheon-aOddelek: Programska oprema | 5110 (2307) | luckoj |