Forum » Programska oprema » Programska oprema v slovenskih šolah
Programska oprema v slovenskih šolah
user2693 ::
Mene pa zanima, katero programsko opremo pri svojem delu uporabljajo slovenski učitelji - npr. v računalniških učilnicah, doma ... ter vodstvo šole (programi za sestavljanje urnikov ...).
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
MihaFirst ::
samo bulshit freewear, kar sem do zdaj videl... Hotpotatoes, Netscape Composer, Xara Button Maker...
overlord_tm ::
MS visual studio (the trial has expired ;)) in ostalo MS sranje, kak freeware in shareware. Pol ponavadi ima dosti škatel dualboot z pingo linuxom.
Vodstvo šole pa naj bi uporabljalo lopolis (za sestavlanje urnikov v 9letki). Poden od programa, ampak pomoje edini ;)
Vodstvo šole pa naj bi uporabljalo lopolis (za sestavlanje urnikov v 9letki). Poden od programa, ampak pomoje edini ;)
r5r ::
Osnova:
- zbirka Microsoft Office
Napredno:
- gpUntis za izdelovanje urnikov
- LaTeX za kontrolne naloge iz matematike
- Microsoft Exchange
- zbirka Microsoft Office
Napredno:
- gpUntis za izdelovanje urnikov
- LaTeX za kontrolne naloge iz matematike
- Microsoft Exchange
And it makes me wonder.
camx ::
Pri nas je na računalnikih v rač. učilnicah nameščen Pingo, ampak pravijo da bojo prešli na Ubuntu (beri: ko pride edgy eft, se pravi konc mesca enkrat). Se pa da tudi dostopat do windowsev (prek remote desktopa).
MihaFirst ::
a ni tak, da majo osnovnošolci samo winse? še nikjer nisem videl,. da bi koga šopal z unix/linux
www.gamma.si
overlord_tm ::
pri nas v oš smo imel pingote. Samo pomoje sem bil jaz edini v zgodovini šole ki jih je kdaj zaštartal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V čudnih časih izšel novi Ubuntu 17.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 31208 (26574) | SuperVeloce |
» | Srednja šola in njihova malomarnostOddelek: Loža | 3117 (2074) | m0LN4r |
» | Slo Tech dobrodelna akcija (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6782 (4895) | moonjah |
» | Izbirni predmetiOddelek: Šola | 1738 (1310) | Mercier |
» | Elektrotehnika faksOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3651 (3363) | pitagora |