Forum » Programska oprema » Outlook: kako bo dovolil opomnik za vnos dogodka v lastnem koledarju ?
Outlook: kako bo dovolil opomnik za vnos dogodka v lastnem koledarju ?
Cokolesnik ::
V Outlooku sem ustvaril novo PST datoteko ArhivKoledar.pst, v kateri sem oblikoval novo mapo Rojstni dnevi (vrsta elementov: Koledar). Ko grem v Outlooku na Koledar, se mi res izpiše poleg obstoječega Koledarja (v okviru privzetih osebnih map) še "Rojstni dnevi v ArhivKoledar" in vanj lahko vnašam poljubne dogodke, problem pa se pojavi pri shranjevanju, ko Outlook izpiše naslednje opozorilo:
*** Opomnik za "Brigita rojstni dan" ne bo prikazan, ker elementa ni v koledarju ali mapi "Opravila". Ali je to v redu? ****
Če se strinjam, mi Outlook dogodek sicer shrani v ArhivKoledar a opomnik se za omenjen dogodek ne sproži. Če vnesem nek dogodek v klasičen Koledar iz osebnih map, pa opomnik seveda deluje, saj se ob shranjevanju ne izpiše zgornje opozorilo.
Enak problem se pojavi tudi, če generiram novo mapo tipa koledar v okviru osebnih map, ki jih ima outlook že ob namestitvi.
Zakaj je tako?
*** Opomnik za "Brigita rojstni dan" ne bo prikazan, ker elementa ni v koledarju ali mapi "Opravila". Ali je to v redu? ****
Če se strinjam, mi Outlook dogodek sicer shrani v ArhivKoledar a opomnik se za omenjen dogodek ne sproži. Če vnesem nek dogodek v klasičen Koledar iz osebnih map, pa opomnik seveda deluje, saj se ob shranjevanju ne izpiše zgornje opozorilo.
Enak problem se pojavi tudi, če generiram novo mapo tipa koledar v okviru osebnih map, ki jih ima outlook že ob namestitvi.
Zakaj je tako?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7589 (6294) | tony1 |
» | Sinhronizacija dveh MS Outlook preko Google Calendar Sync [ne dela]Oddelek: Programska oprema | 1679 (1028) | lopov |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2338) | chrush |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3932 (2968) | neres |
» | kateri program za opozarjanjeOddelek: Programska oprema | 1423 (1306) | ToniT |