Forum » Operacijski sistemi » Sme server
Sme server
gxs ::
Zdravo
Zanima me če je že kdo preizkusil SME server.
No da grem k stvari...
Postavil bom spletni strežnik (mail, DNS, sql, php,...), ki deluje na linux os in se ga lahko nastavi preko interneta.
SME server deluje tako, da lahko nastaviš nove domene, uporabniške račune za mail, porte (na kateri ip naslov se prenesejo) itd... vendar podpira le eno spletno stran.
Zanima me če kdo ve za kakšno distribucijo ki podpira to. Lahko že v originalni inštalaciji, lahko pa preko kasneje dodanega programa.
Zanima me če je že kdo preizkusil SME server.
No da grem k stvari...
Postavil bom spletni strežnik (mail, DNS, sql, php,...), ki deluje na linux os in se ga lahko nastavi preko interneta.
SME server deluje tako, da lahko nastaviš nove domene, uporabniške račune za mail, porte (na kateri ip naslov se prenesejo) itd... vendar podpira le eno spletno stran.
Zanima me če kdo ve za kakšno distribucijo ki podpira to. Lahko že v originalni inštalaciji, lahko pa preko kasneje dodanega programa.
xpozed ::
Ne vem zakaj misliš, da podpira samo eno spletno stran... SME lepo preko administracije podpira dodajanje novih domen... Virtual Host za Apache pač. Malo si poglej manual...
Če ti pa administracija smrdi, pa mu na roke dodaj zadevo...
Če ti pa administracija smrdi, pa mu na roke dodaj zadevo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xpozed ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8991 (7482) | kronik |
» | Poštni strežnik za šoloOddelek: Programska oprema | 1612 (1168) | jype |
» | Svoj server,kako? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8932 (6682) | jackorsen88 |
» | Kater Linux za server?Oddelek: Izdelava spletišč | 2677 (2079) | kekz |
» | all in one mail serverOddelek: Omrežja in internet | 2658 (2248) | r5r |