» »

iPod Nano ?

iPod Nano ?

rpz ::

LP. Mene zanima ce ve kdo kje (po moznosti v .si) se da najceneje kupiti crnega nanota (2/4gb), na katerega se lahko da vgravirati nek napis (kot na www.apple.com) ? Pa kje se dobijo crne slusalke za kupit.

Imam namrec informacijo da se iz www.apple.com ne da narocati v Slovenijo, vsaj tako mi je povedal eden izmed njihovega staffa. Ali je kdo ze narocal da dokaze nasprotno?

No, imejte se lepo in prosim za odgovor.

bluefish ::

hmm, ravno zadnjič sem v enem od časopisov videl reklamo podjetja, ki se ukvarja z promocijskimi darili. Na reklami so bili narisani tudi iPodi in nekatere druge napravice. Če se bom spomnil, napišem.

mare92 ::

www.jabuk.si pa prasi ce loh vgraverajo...cenej k je cena nastavlena pr jabuku jih ne bos dubu kr ipodi majo ceno pa konc:D razn rablen, pa da pol vgraveras pr ksnmu ne vem zlatarju k vgravera..pa te tut ne bi prslo velik. sam rablenih ta novih nanotov tut ne bos dubu. tko da to je to:) ipod nano je zakon8-)

Fatboyslim ::

Imam namrec informacijo da se iz www.apple.com ne da narocati v Slovenijo


Pa kdo ve, koliko pridejo stroški oz. ali se takšen nakup splača?

rpz ::

postnina je 0$ v kolikor narocis nekaj, kar stane nad 50$

vice boy ::

A ne velja to za znotraj USA ?
Osel gre samo enkrat na led, človek pa dvakrat.

kocba ::

Trenutno sem na Japonskem. Kjer imajo zelo veliko izbiro najrazlicnejsih "igrack". Mogoce bi se dalo kaj zmenit. (PM na zeljo).


lp

Fatboyslim ::

Js bi kupil imac+ipod

Torej bi bila poštnina brezplačna? Kaj pa carina? Ali bi tam kuoljen imac deloval pr nas?

kocba ::

Trenutno so cene taksne:

2G (videl samo belega) - 17800 yen
4G - 23800 yen
8g - 29800 yen

in schufle 9800 yen

1 yen pa je mislim da 1,6 ali 1,7 sit ce se ne motim.....

lp

SleepLess ::

Jaz sem si ipoda kupil z nemskega ebaya. Prisel me je 128evrov + postnina. Seveda druga generacija ipoda nano z 2gb prostora + postnina. Ce koga zanima, me lahko PMja, cena zapakiranega,druga generacija nanota, srebrnega z 2gb prostora, novega z garancijo je 43k sit.

vice boy ::

Kaj je tok poštnina draga, al hočeš ti tok zaslužit?
Osel gre samo enkrat na led, človek pa dvakrat.

SleepLess ::

Postnina za zavarovan paket je 23e (logicno, da das zavarovan paket, ce imas stvar vredno 35k), ter provizija banki za nakazovanje denarja je 1500sit, tak da na koncu okoli 4 al pa 3 jurije ostane meni, to pa je provizija za tveganje preko ebaya in vse :)

Cranchi ::

Trenutno najcenejse v sloveniji je v trgovini Hartlauer v City Parku (BTC) in sicer gre seveda za drugo generacijo nanota (alu - color):

2 gb = 35600 sit
4 gb = 47900 sit
8 gb = jurja ali dva cez 60k

garancija je pri njih, ce je kar koli narobe zamenjajo ipoda ali ti vrnejo kupnino, tako mi je garantiral trgovec..
Get a Macintosh!

SleepLess ::

Sel sem na stran od Hartlauer in najdem samo ipoda prve generacije 1gb za okrog 38k?

Cranchi ::

Povzetek je?? Da ga na internetu ni in tudi na hartlauer.at ga ni..

Samo v city parku ga pa imajo, v ponedeljek grem ze po drugega (prvi bil za punco)..
Get a Macintosh!

SleepLess ::

Potem pa skoda da sem se z ebayaom zafrkaval, saj me je prisel konc koncev nkeje enako.:|

iso2000 ::

Hja, Hartlauer...Saj ne rečem, da ne bodo to naredili - menjava, vračilo. Ampak sem imel takšne težave s uveljavljanjem garancije za prenosnika kupljenega pri njih, da ne bom kupil več nič v tej trgovini. Prodajalci se odločno premalo spoznajo na
robo, ki jo imajo. Konkretno - prenosnik je malo pred pretekom 2 letne garancije crknil. Nesemo v trgovino in obljubijo, da bodo dali na servis. Klic čez kakšen teden razkrije, da je bil prenosnik poslan v Au in ne vedo kakšen je status. Čez čas izvemo, da je fuč in bomo dobili novega. Problem se pojavi, ko želimo podatke s starega diska - jih nismo nikoli več videli... Prvi računalnik, ki so nam ga dali je razkril, da funkcionalno ni enak prejšnjemu, poleg tega pozornejši ogled razkrije manjkajoče vijake na ohišju itd. Zahtevam menjavo - sodelujejo in ni problema. Na koncu moram sam iskati po spletni strani nadomesni računalnik... Dobimo popolnoma novega. Po 2 mesecij je šel že prvič na servis...
Torej - prodajalci so prijazni in pripravljeni pomagati, tukaj nimam pripomb, oz. vsa čast. Ampak tehnični suport je pa katastrofalen.
LP

Cranchi ::

Kar se tice prodajalcev so res obupni in tehnicno nic podkovani, vendar tu gre le za navaden mp3 player, laptop je malce drugacna zadeva, sicer je pa z temi recmi tako, 1 leto dela, ko pa garancije pretece pa crkne to je ze dejstvo :)
Get a Macintosh!

user427615 ::

Jst bi mel pa (PRODUCT Special Edition 4GB.... čakam, če jih bo kdo ponujal v Sloveniji. sm sm spet skeptičn čez kok cajta bojo spet kj novga vn dal... k sm kupu Nanota prve generacije, je čez točno en tedn Apple predstavu 2. generacijo Nanotov;((

neonX ::

No čeprav je bla štecunca istyle zdej odprta že kar nekaj dni, bodo sedaj imeli tudi uradno otvoritev, ki bo 21. novembra 2006 ob 17 uri.
Ob tej priložnosti bo tudi prvih 100 kupcev iPod Nano 2GB Silver dobilo popust v velikosti 10.000 SIT.

več na njihovi strani ... www.istyle.si

user427615 ::

sem dubu odgovor s Epl-a, da še nimajo podatka o tem kdaj bo Nano RED™ (PRODUCT) Special Edition na voljo v Sloveniji. Ga bom pa 110% mel k pride :P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ipod Nano vs. touch

Oddelek: Kaj kupiti
201913 (1642) z3ro
»

Nakup iPOD

Oddelek: Kaj kupiti
132875 (2468) mescaline9
»

100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
707730 (5769) frikec()
»

Dragi Ipodi???

Oddelek: Kaj kupiti
81429 (1249) borchi
»

MP3 player

Oddelek: Kaj kupiti
192371 (1952) Poldy

Več podobnih tem