Forum » Pomoč in nasveti » Čudna stvar
Čudna stvar
booz ::
Pozdrav.
Imam probleme z računalnikom. Imam win XP SP2 z vsemi popravki, Nod32 in ostale programe za spyware. Težava je pri odjavi. Se odjavim in se ponovno prijavim - to dela normalno. Če pa pustim računalnik dalj časa odjavljen, se pojavi čudna težava potem, ko se prijavim. Nič se ne naloži, vidim samo sliko namizja in nič drugega. Brez ikon in ostalih stvari. V upravitelju opravil sem poskušal odjavit pa je vse isto. Ko računalnik ponovno zaženem je vse ok. Hijackthis ne pokaže nič kritičnega. Lahko pa je kriv požarni zid outpost 4. Sem namestil zadnjo verzijo in je prišlo večkrat do napak par dni po namestitvi. Katere pa ne vem točno. Kaj pravite?
Imam probleme z računalnikom. Imam win XP SP2 z vsemi popravki, Nod32 in ostale programe za spyware. Težava je pri odjavi. Se odjavim in se ponovno prijavim - to dela normalno. Če pa pustim računalnik dalj časa odjavljen, se pojavi čudna težava potem, ko se prijavim. Nič se ne naloži, vidim samo sliko namizja in nič drugega. Brez ikon in ostalih stvari. V upravitelju opravil sem poskušal odjavit pa je vse isto. Ko računalnik ponovno zaženem je vse ok. Hijackthis ne pokaže nič kritičnega. Lahko pa je kriv požarni zid outpost 4. Sem namestil zadnjo verzijo in je prišlo večkrat do napak par dni po namestitvi. Katere pa ne vem točno. Kaj pravite?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprijavljen račun v tujini - kako se izogniti težavam s Fursom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14723 (8830) | UganiKdo |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3094 (2313) | čuhalev |
» | Legalna prodaja programa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17324 (14818) | Lonsarg |
» | prekinjanje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2277 (1679) | m0LN4r |
» | Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1261) | Jackass |