Forum » Pomoč in nasveti » Abit BP6 dual celeron & win98
Abit BP6 dual celeron & win98
imott3791 ::
Zanima me če na tej plati z dvema Celeronoma špila Win98??? Win2000 dela, XP in NT tudi ampak kaj pa je z win98??? Je kdo to stvar ze testiral, shekal,... probal in ali je stvar delala 100% z obema procesorjema???
Hvala za vse odgovore.
Hvala za vse odgovore.
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
- spremenil: imott3791 ()
matevzm ::
Delal naj bi, ampak samo z 1 procesorjem. 9x/ME in XP Home ne podpirajo vec kot enega procesorja.
jetam ::
Pojdi na BP6.com na njihov forum. Tam so zbrani vsi problemi z Win98. Načeloma je pa tako kot je napisal Matevz.
Pisk ::
oba procesorja znajo izkoriscati le multitprocesorski os-ji, tisti ki si jih sam nastel + linux in se nekaj taksnih ki so narejeni bolj za posebne namene.
seveda lahko das gor tudi win98 a bo vedno izkoriscen le en procesor. bp6 je pa solidna plata, oziroma je bila ker je danes ze nekoliko zastarela.
seveda lahko das gor tudi win98 a bo vedno izkoriscen le en procesor. bp6 je pa solidna plata, oziroma je bila ker je danes ze nekoliko zastarela.
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pohitriti star računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5213 (4101) | technolog |
» | 400MHz pri 100fsb ali 550MHz pri 75fsb?Oddelek: Strojna oprema | 1874 (1477) | Poldy |
» | Celeron 266, 96mb rama zadost za gledanje divx & xvid filmov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1237) | mrTwelveTrees |
» | Dvojno ProcesiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2749 (2140) | cRaZY |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 1996 (1519) | JLP |