Forum » Izdelava spletišč » PHP - odpiranje novega okna
PHP - odpiranje novega okna
Jackass ::
Živjo!
Zanima me kako se s php-jem naredi nekaj takega: window.open('page.html') - kot bi to naredil z javascriptom. Torej zanima me, kako se s php-jem odpre novo okno z nekim url-jem?
Skušal sem najti na googlu kaj pametnega, vendar dobim večino zadetkov za javascript.
LP,
Zanima me kako se s php-jem naredi nekaj takega: window.open('page.html') - kot bi to naredil z javascriptom. Torej zanima me, kako se s php-jem odpre novo okno z nekim url-jem?
Skušal sem najti na googlu kaj pametnega, vendar dobim večino zadetkov za javascript.
LP,
jAcKaSS
- spremenil: Jackass ()
dolegar ::
PHP se izvaja na strežniku in direktna manipulacija z brskalnikom ni mogoča. Kaj ti pa manjka pri javascript? s PHP-jem lahko kvečjemu generiraš javascript kodo.
Jackass ::
Imam namreč php meni in sem mislil, da pri določenem ID-ju, se ne bi include-ala stran v index.php, ampak bi se pač odprlo novo okno z določenim URL-jem.
jAcKaSS
R33D3M33R ::
S PHPjem kaj takega zagotovo ne boš mogel narediti. Lahko uporabiš javascript window.open ali pa linku nastaviš target="_blank", da ti odpre v novem oknu.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Gorky ::
Če bi rad odpru stran v novem oknu naredu to preprosto s HTMLjem, že pred displayom menija pa preveri v PHPju kateri ID naj link prikaže 'target="_blank" '. Potem itak ni pomembno kaj imaš na tisti strani...
Zakaj bi sploh kompliciral z JSjem?
lp
Zakaj bi sploh kompliciral z JSjem?
lp
Jutri pa je že nov dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odpreti link v novem oknu določenih dimenzij?Oddelek: Izdelava spletišč | 1526 (1442) | Gost |
» | Odpre se v točno velkem oknu! Kako?Oddelek: Izdelava spletišč | 1072 (1016) | Bob Rock |
» | hosting + domenaOddelek: Izdelava spletišč | 1527 (1280) | cicerooo |
» | Slike v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 902 (804) | zenith1 |
» | hotspotOddelek: Izdelava spletišč | 1213 (1144) | tec |