Forum » Operacijski sistemi » Windows shuting down :s problemiiiiiiiiii
Windows shuting down :s problemiiiiiiiiii
Djz3l3 ::
Pozdravljeni. Imam zelo zelo velike težave z računalnikom prejšni teden sem najbrs staknil virus in se mi računalnik kar resitera ko ga znova prižgem mi javlja napako da je win32:exe naletel na resen problem in se je mogel zaprt. Kajti npr sem instaliral call of duty 2 in mi je normalno delal ko pa sem dal quit pa se je racunlanik kar resiteral. Npr danes sem hotel instalerati tomb rider legend in mi javlja med instalacijo crc error. Tut ko sem inštaliral windowse (4 različne eni so tudi licencči ker sem mislil da je kaj narobe s cdji(vsi so windows xp profesinal)) vse diske sem formatrial. Sicer v računalinku je nova graficna in mrežna kartica, napajalnik(iz 340w na 420w), dvd rw(nec nd 4571. Pc sem pregledoval z veliko programi kot so:ad-aware, tune up 2006, kaysperski, panda 2007, spyware, s&d, pa se vlik drugih a bi lahko gdo povedal kaj bi bilo narobe. Kateri program naj uporabim al kaj naj naredim. Oz kaj naj storim kaj res sem na robu živčnega zloma
My pc:
Amd athlon(tm)xp 2400+ 2000mhz
512mb rama
radeon 9600xt 128mb
hd 120 gb hitachi
če koga kar koli zanima naj pise da rešim problem hvala za odgovore ze vnaprej hvala
l. P
My pc:
Amd athlon(tm)xp 2400+ 2000mhz
512mb rama
radeon 9600xt 128mb
hd 120 gb hitachi
če koga kar koli zanima naj pise da rešim problem hvala za odgovore ze vnaprej hvala
l. P
- polepsal: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z OSOddelek: Operacijski sistemi | 1536 (1239) | Dri3r |
⊘ | kazaa nagaja!Oddelek: Omrežja in internet | 1111 (888) | CaqKa |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1318 (1079) | AvAkI |
» | PHP in MySQLOddelek: Programiranje | 807 (739) | WarMaker |
» | noče pa noče ta CD-romOddelek: Pomoč in nasveti | 767 (675) | skalca_man |