Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem izbrisati mape
Ne morem izbrisati mape

Fifty ::

JOKER ::
Hmmm .... moje mnenje glede tega je sledeče:
To se ponavadi zgodi, ko imaš ISTO mapo odprto v dveh različnih programih in je ne moreš zbrisat, ker jo uporablja drug program.
Recimo bolj enostavno povedano:
Če pregleduješ oz. imaš odprto recimo to mapo v Total Commanderju, je v raziskovalcu npr. ne poreš zbrisat.
Isto se ne da zbrisat pesem, ki jo poslušaš v Winampu ! Prav tako ti napiše takšno opozorilo.
Mislim, da je to, ker se mi je že parkrat zgodilo, da sem pregledoval mapo in jo hotel zbrisat, ampak je bila odprta še v drugem programu.
Restartaj comp, ter probaj zadevo v raziskovalcu zbrisat .... ziher gre !
P.S.
Če gre za pesem jo zbriši iz Playliste v predvajalniku s katerim jo poslušaš.
To se ponavadi zgodi, ko imaš ISTO mapo odprto v dveh različnih programih in je ne moreš zbrisat, ker jo uporablja drug program.
Recimo bolj enostavno povedano:
Če pregleduješ oz. imaš odprto recimo to mapo v Total Commanderju, je v raziskovalcu npr. ne poreš zbrisat.
Isto se ne da zbrisat pesem, ki jo poslušaš v Winampu ! Prav tako ti napiše takšno opozorilo.
Mislim, da je to, ker se mi je že parkrat zgodilo, da sem pregledoval mapo in jo hotel zbrisat, ampak je bila odprta še v drugem programu.
Restartaj comp, ter probaj zadevo v raziskovalcu zbrisat .... ziher gre !
P.S.
Če gre za pesem jo zbriši iz Playliste v predvajalniku s katerim jo poslušaš.
- spremenilo: JOKER ()

Fifty ::
ma ja, sj poznam ta problem, samo fora je v tem k sm to mapo extractov z WinRarom, vendar je potem sploh nism mogel odpreti, torej pozabil sem še poveadti, ko hočem odpreti to mapo mi napiše "Ni na voljo - Dostop zavrnjen" tako da je vrjetno na nek način pokvarjena, tako da sem jo hotel izbrisati, vendar tudi to ne gre. Datotek v tej mapi pa sigurno ne uporablja noben drug program, ker u bistvu sploh ne vem, kaj je v mapi, ker je ne morem odpreti, pa tudi resetiral sem že, pa tudi ne pomaga

ZoMk ::
Če je bila mapa okvarjena, jo morda uporablja in zadržuje še Rar v začasnih datotekah - običajni naziv mape je Rar$...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3426 (2692) | dukedl |
» | Kako izbrisati datoteko ?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2731 (2330) | ahriman |
» | Ne morem v SISTEM VOLUME INFORMATIONOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1020) | pingo76 |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2404 (1907) | ToniT |
» | Ne morem ga zbrisati!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1351) | AngelOfDeath |