Forum » Programska oprema » Program za animiranje...
Program za animiranje...
iMark ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem gledal na SLO 2 oddajo Levi oz. Kako smo govorili z levi. Veste morda s katerim programom so vstvarjali animacije obraze in vse to? Ali pa kateri je nabolši program za to.
Pred kratkim sem gledal na SLO 2 oddajo Levi oz. Kako smo govorili z levi. Veste morda s katerim programom so vstvarjali animacije obraze in vse to? Ali pa kateri je nabolši program za to.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
detroit ::
sicer nism vidu odaje sm si predstavlam da je bla maya (z uporabo Fur-a) je moznih se ostalih miljon sm do zdj se mayi tesko ksn pribliza v teji smeri hair fur ipd pomoje najblizje 3d studio max hm...pa no ja mnogo jih je
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oče je imel nemško državljanstvo, a bi ga lahko tud jaz imel?Oddelek: Loža | 7820 (6485) | konspirator |
» | Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33665 (29317) | klinker |
» | Brnenje napajalnika - LC PowerOddelek: Strojna oprema | 3129 (2654) | Seba22 |
» | Kdo blokira www.computeruniverse.net?Oddelek: Omrežja in internet | 3883 (2220) | Tomaž |
» | Prosim če mi gdo lahko pomaga TOSHIBA GEFORCE FX 5600 go ???? DRIVER ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1017 (901) | dj_zupy |