Forum » Izdelava spletišč » Učenje php-ja skozi izdelavo spletnega projekta
Učenje php-ja skozi izdelavo spletnega projekta
dr.bassti ::
Hey!
Jaz pa iščem "php priatelja", ki zna php in je pripravljen v učenje in spoznavanje tega spletnega jezika vložiti kar nekaj svojega prostega časa. Imam v mislih en projekt (nekaj podobnega kot myspace), ki naj bi se uporabil v sloveski verziji na moji spletni strani... Stvar je prostovoljna in je zgolj spoznavanje in učenje php-ja (iz moje - česa takega se š nisem lotil, kot tudi iz "prijateljeve" strani).
Lepo bi bilo, da bi imel MSN Messenger ali pa kaj podobnega...
V primeru da vas stvar zanima in, da imate določeno predznanje (ste naredili vsaj kakšno bolj konkretno spletno stran s pomočjo php-ja in mySQLa) se prosim oglasite na basstino@hotmail.com
Zraven prosim navedite svoje reference in podobne podatke...
LP
Jaz pa iščem "php priatelja", ki zna php in je pripravljen v učenje in spoznavanje tega spletnega jezika vložiti kar nekaj svojega prostega časa. Imam v mislih en projekt (nekaj podobnega kot myspace), ki naj bi se uporabil v sloveski verziji na moji spletni strani... Stvar je prostovoljna in je zgolj spoznavanje in učenje php-ja (iz moje - česa takega se š nisem lotil, kot tudi iz "prijateljeve" strani).
Lepo bi bilo, da bi imel MSN Messenger ali pa kaj podobnega...
V primeru da vas stvar zanima in, da imate določeno predznanje (ste naredili vsaj kakšno bolj konkretno spletno stran s pomočjo php-ja in mySQLa) se prosim oglasite na basstino@hotmail.com
Zraven prosim navedite svoje reference in podobne podatke...
LP
Malo pomalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran(nasvet)Oddelek: Izdelava spletišč | 4604 (1199) | necajev |
» | Od dizajna do programiranja spletne straniOddelek: Programiranje | 7093 (4517) | Arey |
» | Ocena spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3708 (2493) | r0ks0n |
» | V katerem jeziku se lahko naredijo najzahtevnejše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11674 (9186) | gamemen |
» | programiranjeOddelek: Programiranje | 3548 (2108) | Pegaz |