Forum » Strojna oprema » Kako odlepiti CPU od hladilnika
Kako odlepiti CPU od hladilnika
dekor ::
Pozdravljeni!
Na prenosniku sem hotel sčistiti hladilne kanale, razdrem zadevo, sčistim, vendar je procesor nalepljen na hadilnik in če hočem CPU spraviti nazaj v socket ga moram odlepiti. KAKO? Tukaj sem našel nekaj podobnih tem vendar so bile vse na temo grafičnih kartic. Da bi dal vse skupaj v zamrzovalnik - sm malo skeptičen prav tako z uporabo alkohola in acetona. Malo sm že iskal po trgovinah odstranjevalce lepila vendar nisem zaenkrat nič našel. Rabil bi pa nekaj čim bolj univerzalnega saj ne vem kakšne vrste lepilo je. Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, prosim pomagajte. Hvala!
Na prenosniku sem hotel sčistiti hladilne kanale, razdrem zadevo, sčistim, vendar je procesor nalepljen na hadilnik in če hočem CPU spraviti nazaj v socket ga moram odlepiti. KAKO? Tukaj sem našel nekaj podobnih tem vendar so bile vse na temo grafičnih kartic. Da bi dal vse skupaj v zamrzovalnik - sm malo skeptičen prav tako z uporabo alkohola in acetona. Malo sm že iskal po trgovinah odstranjevalce lepila vendar nisem zaenkrat nič našel. Rabil bi pa nekaj čim bolj univerzalnega saj ne vem kakšne vrste lepilo je. Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, prosim pomagajte. Hvala!
gfighter ::
Samo toliko, da dodam, zamrzovalnik drugače kar pomaga...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se vrti in nič ne stori:(Oddelek: Strojna oprema | 1959 (1478) | minimus |
» | Nov prenosnik - baterija zunaj ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3395 (2195) | FX6300B |
» | Kateri gospodinjski hladilnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1598 (1423) | kos1 |
» | Reševanje podatkov fizično poškodovanega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 7672 (6870) | MadMax |
» | Trdi disk se ne odziva - prosim za pomočOddelek: Strojna oprema | 3130 (2766) | Riff |