Forum » Pomoč in nasveti » Windows 2000 Professional in pomanjkanje barv
Windows 2000 Professional in pomanjkanje barv
zee ::
Živjo.
Zaradi odpovedujočega IDE kontrolerja sem na prenosnik namestil Windows 2000 (XPji crknejo med prepoznavanjem strojne opreme) in imam naslednjo težavo: ikone v systray-u (tam, kjer se naseli ikonca od messengerja, antivirusa) imam samo 8 bitne barve, kar izgleda jako češko.
Gonilniki za grafično kartico so nameščeni. Iskal sem aplikacijo, ki bi ikone v systray-u "pofarbala", vendar nisem nič našel.
Kakšen predlog ali nasvet ? (šarjenje po registru ni problem)
prav lepa hvala vnaprej!
Zaradi odpovedujočega IDE kontrolerja sem na prenosnik namestil Windows 2000 (XPji crknejo med prepoznavanjem strojne opreme) in imam naslednjo težavo: ikone v systray-u (tam, kjer se naseli ikonca od messengerja, antivirusa) imam samo 8 bitne barve, kar izgleda jako češko.
Gonilniki za grafično kartico so nameščeni. Iskal sem aplikacijo, ki bi ikone v systray-u "pofarbala", vendar nisem nič našel.
Kakšen predlog ali nasvet ? (šarjenje po registru ni problem)
prav lepa hvala vnaprej!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
veteran ::
Pa so res 8-bitne barve? A niso 4-bitne? ;) Gre za bug v explorerju, ki se vleče že od win9x naprej, M$ je rabil dobrih pet let, da so zadevo pofiksali, šele v winME in XP.
V win9x in 2k moraš spremeniti nekaj bajtov v explorer-ju. Ali pa ga zamenjaš s popravljeno verzijo, klik
V win9x in 2k moraš spremeniti nekaj bajtov v explorer-ju. Ali pa ga zamenjaš s popravljeno verzijo, klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uncheckit?Oddelek: Informacijska varnost | 1371 (1168) | hojnikb |
» | Plugged in, not charging, 0% remainingOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1513) | RejZoR |
» | Kako skriti System tray?Oddelek: Programska oprema | 1311 (1072) | Inja |
» | kako 'obnovit' izgubljeno okno procesa v w2k iz sysTray-a?Oddelek: Operacijski sistemi | 1180 (1021) | Lith |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1330 (1091) | AvAkI |