Forum » Operacijski sistemi » Problem pri instalaciji windowsov!!! HP Laptop
Problem pri instalaciji windowsov!!! HP Laptop
unkn0wn ::
Ko zaženem instalacijo windowsov xp sp2, mi nakonc ko nardi tisto modro k pride to tm da dam F8 mi napiše:
Setup did not find any hard disk drives installed in your computer....
Kwa nej nardim??
pa btw: če maš original licenco za windwos ga je možno kje potegnt z neta legalno? microsoft?
Računalnik je: HP NC8430 (notebook)
Setup did not find any hard disk drives installed in your computer....
Kwa nej nardim??
pa btw: če maš original licenco za windwos ga je možno kje potegnt z neta legalno? microsoft?
Računalnik je: HP NC8430 (notebook)
aks_! ::
A to nameščaš iz HP Recoveryja ali iz CD-ja z Windows? Tudi sam imam ta prenosnik in bi raje videl, da bi priložili CD z Windows namesto Recoveryja. A misliš, da je kaj v zvezi z gonilniki za SATA (če je tako, lahko dobiš na strani od HP-ja gonilnike)?
unkn0wn ::
ja mism d je v zvezi s sata diskom, sam finta je da laptop nima disketnika in nemorš na disketo dat drajverjov ane. Jz bom itak v pondelk klicu na enaa zakaj mi niso slopacka dal gor k piše da je zravn :D
mislm sj ne da bi ga rabu al pa watevr sam gre se za princip :) pa po možnosti bom še za windowse zatežu=)
mislm sj ne da bi ga rabu al pa watevr sam gre se za princip :) pa po možnosti bom še za windowse zatežu=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1.5TB Seagate - Bad Sektorji ?Oddelek: Strojna oprema | 1328 (1139) | ender |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5695 (4116) | gregor3000 |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3817 (3327) | Dead_Eye |
» | [ win xp] problem z prepoznavanjem diska pri instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1100 (986) | skylon |