» »

Ati x1900gt

Ati x1900gt

pozitron ::

Lep pozdrav.

Neki me zanima. Imam matično gigabyte ga-k8nf-9 in geforce 7600gt, ki ima 128bit vodila, rad bi pa kupil radeon x1900gt, ki je na 256 bit vodilih a bo to pasalo na to plato, glede vodil mislim???

asus ::

seveda bo:\

Hvala! Aja, pa še nekaj mogoče kdo ve kje v Ljubljani al pa v Celju bi jo lahko dobil x1900gt al pa 7900gs?

Sorry. Sam ne poznam velik trgovin u Lj. Sej sm mal googlu pa sm najdu funtech pa agt računalniki. Bom vidu juter.

MISLIL SEM DRGAČ ČE KJR POZNA KAKO TRGOVINO Z UGODNIMI CENAMI!! ZA NASVET!

asus ::

in kaj je s funtech-om narobe x1900gt za 49000sit se mi zdi kr ugodno

StajercSSS ::

To je pa pocen! :D
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Sej v funtech sem namenjen jutri. Nič ni narobe prou fajn pocen:D

Evo ponosen lastnik x1900gt. Če bo kjr u funtechu kupval, majo oem verzije brez škatle, pa sm tipsona sprašval če so to že ta nove x1900gt z nižjim gpu-jem pa pravi, ne. No pridem domov priklopim in evo ta nova verzija z rdečim ventilatorjem. GPU:612/MEM:667. Mal me je nategnu ne al pa ni tut sam vedu. Sam je pa res da je tiha in hladna kartica. Temperatura:50C, pri igranju pa do 67C. No sam tko, če slučajno kirga zanima, da bo vedu če bo kupoval.

Dragon14 ::

pa lej ga vraga... spat bi rinu v problem k sm ga mel... kupil sm x800gto^2 z jedrom r430... zdj sm jo poslov nazaj na garancijo in dobim ju3 z jedrom r480... pa sm jo mislu takoj prodat in kupit to x1900gt... ma zdj so pa že te neke sfejkane s slabšimi jedri... tak da nvm kaj bi nabavu da bi blo boljše ob x800gto^2 r480 in za 50k... ? priporočate kaj?

StajercSSS ::

Ja..Nekaj časa še hodi v šolo,pa se nauč lepše pisat..>:D
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Sej jedro je tuki še kar R580, sam nižja je frekvenca, 512mhz. Sam so pa rami na 660mhz ddr3, pa kartica je full tiha pa hladna. Baje so se prejšnje kr fajn pregrevale z stock cooler-jem. Pa benchmarki so že med x1900gt vs. x1900gt rev2, pa skor isti k@rac mnde je od 0-2% slabša ta nova. Tko da men ni panike zato, sam upam da ne bo še kakšnih presenečen, kr baje so rame tut neki spremijal, poleg frekvence. Sej bo vse čas pokazu. Sam kar me je razpizdil je, da sm ga u funtechu vprašal, če je to ta nova že, ker so oem-brezškatle pa nisem vidu specifikacij, pa je reku, da ne. Lahko bi vsaj povedu gay p@fuk@n. No sej bi tko vseen kupu verjetn, k so tuk pocen. Sej u bistvu pa ATI isto špekulira, ker so pošilke ta novih kartic kr dal med tastare, pa niso nič imena spremenil, tko, da tisti ki vam ni vseeno bodte pozorni. VSE KARTICE (SAPHIRE, CLUB3D,HIS,...) imajo iste ventilatroje, RDEČE, NAROBE OBRNJENE, PODOBNE KOT PRIHAJAJOČA X1950pro.

No vsaj EVEREST pa ATI TRAY TOOLS ( system information) pravita, da je jedro R580. Upam, da res :\

Neki bi sam vprašal glede inštalacije kartice. Nisem še nikol mel prej grafične z dodatnim priklopom na napajalnik. Na navodilih piše pa narisan je da gre kabel z grafične u napajalnik pol pa še na hard disk, tko da so trije konektorji. Sam jst na trdem disku nimam tazga vhoda. Tko, da sm priklopu iz grafične sam na napajalnik. Tistga sem pa kr pustu pol.
A je vredu tko? Kr dela vse normaln.

steev ::

Ja, je vredu.
:|

Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon 1900GT na testu (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
505586 (3370) WhiteWolf
»

Kakšen Gaming Pc do 300.000 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1106989 (5190) strumf666
»

Prihajata Radeon X1950 PRO in X1650 XT

Oddelek: Novice / Grafične kartice
113457 (3025) simnov
»

Radeon X1800 GTO2

Oddelek: Novice / Grafične kartice
373704 (2506) Dr_M
»

Prvi test Radeona X1900 GT