Forum » Pomoč in nasveti » MICROSOFT OFFICE 2003
MICROSOFT OFFICE 2003
bostjan44 ::
Zanima me če mi lahko kdo pomaga. Imam originalni cd od microsoft office 2003 in ga ne morem naložiti na računalnik ( prenosnik ). Namreč na namizni računalnik sem ga lahko naložil, ko pa ga želim namestiti na prenosnika mi napiše ..najprej ... pripravljanje čarovnika za namestitev..nato vpišem kodo ..nato mi pa napiše...z namestitvijo sistema ne morete nadaljevati, ker je vir namestitve poškodovan
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
laguna ::
Verjetno je CD glih na meji branja, tako da je v računalniku boljši cd/dvd bralnik, v notbook pa malce slabši (ali umazana glava), tako da poskusi prepeči cd z minimalno hitrostjo, pa potem poskusi.... Drugače ni druge logične razlage.
LP
LP
lagunaaaa
karafeka ::
Če ti drugače ne bo šlo, pa ga dej v cdrom v namizni računalnik, le-tega poveži na prenosnega, in daj cdrom v souporabo. Tako boš lahko inštaliral iz namiznega.
imam originalni cd kupljen od microsofta in je posneto tako kot je, nimam zapečenega iz interneta. Samo razlika je da mi na računalniku ko dam setup prenaša neke datoteke, na prenosniku se mi pa takoj pokaže da se zaganja čarovnik za namestitev
Daedalus ::
Naredi kopijo na drug cd na računalniku, pa probaj še enkrat.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Povezeš namiznega in prenosnega preko utp kabla. Si že slišal za lan omrežje?
Če imaš pa možnost brezične povezave, pa lahko uporabiš tudi to.
Če imaš pa možnost brezične povezave, pa lahko uporabiš tudi to.
Ja sej to je isto. Med sabo se morata pingat. Potem pa samo daš na namiznem črko tvojega cdroma (ali karkoli že imaš) v skupno uporabo. Na tak način boš lahko videl vsebino cdja tudi na prenosnem, in boš lahko od tam inštaliral office.
Čeprav se mi zdi, da ti v Oknih na prenosnem nekaj ne štima. Verjetno nimaš nameščenega nekaj, kar potrebuje inštalacijski program. No, mogoče je pa res samo cd kriv.
Čeprav se mi zdi, da ti v Oknih na prenosnem nekaj ne štima. Verjetno nimaš nameščenega nekaj, kar potrebuje inštalacijski program. No, mogoče je pa res samo cd kriv.
Mislim da ni kriv cd ampak da jaz nekaj potrebujem oz. da res potrbujem inštalacijski program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | laptopu crknil cdrom. kako formatirat/naložit nov sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1786 (1509) | Voluharr |
» | nekaj gre narobe pri bootanju.Oddelek: Pomoč in nasveti | 788 (571) | kitara8 |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3350 (2975) | Mati |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1600 (1405) | bojan1 |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2346 (2079) | boogie |