Forum » Programska oprema » Skype alternativa
Skype alternativa
StajercSSS ::
Skype.Kapa narobe s Skypom?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
luli ::
Programi kot so GAIM, trilian, podpirajo več IM protokolov, za nobenega pa nisem zasledil, da bi podpiral tudi SKYPE. Hočem imeti en program pa sprašujem, če je to mogoče.
BaRtMaN ::
Tudi sam sem iskal kakšno alternativo pa nisem imel sreče.
Pri Skypu me motita iste stvari kot pri MSjevemu MSN Messengerju: načičkanost, bloat. Gaim je preprost, hiter, zame zakon.
Pri Skypu me motita iste stvari kot pri MSjevemu MSN Messengerju: načičkanost, bloat. Gaim je preprost, hiter, zame zakon.
sverde21 ::
Trillian z pluginom podpira tudi skype sam moraš imet skype vseeno naložen, ker uporablja neke knjižnice al nekaj (sem bral, naložil pa nikoli, ker ne uporabljam skype).
<?php echo `w`; ?>
steev ::
Ja skype lahko dela na tillianu, samo morata biti oba prizgana. Skupaj ti pokuri 50 MB rama, kar je zame prevec. Na slo-tech je bila novica da se nekje na Kitajskem (Japonskem, ...) 'skrekali' ta protokol.
:|
BaRtMaN ::
CCFly: Tole je res alternativa, ampak mi iščemo alternativo, ki je deluje z računi skype.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13608 (10822) | energetik |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19955 (15513) | darkolord |
» | Skype - čas je relativen?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2276 (1660) | draciel |
» | Skype tudi za mobilnikeOddelek: Novice / Android | 5585 (4659) | Rupa |
» | telefoniranje prek internetaOddelek: Omrežja in internet | 3936 (3764) | mte |