Forum » Strojna oprema » Miška logitech g5
Miška logitech g5
MoMan ::
mam eno uprašanje mogoč je mal bedasto pa kaj morem.
No kuou sem to miš in ma tri nastavitve DPI-ja. 1. 2000dpi, 2. 800dpi 3. 400dpi. No in deafult dpi je na 2. pa me zanima kku naj prestavim na 1. :) Vse sm že probo pa nenajdem rešitve :/. Pa tut na piški ko ti kaže na kateri stopnji DPI-ja maš mam označeno 2. :(:(:( help.pls
LP!
No kuou sem to miš in ma tri nastavitve DPI-ja. 1. 2000dpi, 2. 800dpi 3. 400dpi. No in deafult dpi je na 2. pa me zanima kku naj prestavim na 1. :) Vse sm že probo pa nenajdem rešitve :/. Pa tut na piški ko ti kaže na kateri stopnji DPI-ja maš mam označeno 2. :(:(:( help.pls
LP!
http://www.VPT-Webs.com
- zaklenil: igor0203 ()
Klemzz ::
mal niži pod koleščkom mač + pa - knof kaj si res tok nesposobn??? pol pa kup cenejšo miško če ne znaš dpi nastaulat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemzz ()
bluefish ::
ali nima G5 dveh tipk na sebi, kjer nastavljaš DPI? Si že poskusil to?
Pa piši malo bolje.
EDIT: videl Klemzz-ov post in se strinjam z njim.
Pa piši malo bolje.
EDIT: videl Klemzz-ov post in se strinjam z njim.
blueFish hvala za podporo sam kva vm ni jasn DPI je sesitivity, zravn dobiš tut un logitech set point in si tam poželji nastaulaš DPI...
tle je slika na keri se VID + pa - nof
tle je slika na keri se VID + pa - nof
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
lol to ni dpi... lahk dam sensitivity na fula pa 800dpi. al pa 2000spi pa fula sensitivity pa nebo niti prbližnu istu
lej hulk če ti u špilu nabiješ še dodatn sensitivitj je to neki druzga...drgač pa kaj si pol kupu tako miš če ti je isto....
ah sej sm ni nastelo 2. an 2000spi sam vseen je grdo na miški gor :P
dustphoenix ::
Vzemi škatlo od miške v roke; na desni strani imaš pod sliko 4 lepo narisano.
Na levi pa razlago za sliko 4:
On-The Fly sensitivity switching;
Provides instant access to three sensitivity levels (400, 800 and 2000 dpi)....
Česa zdaj ti ne razumeš, HulK_?
Na levi pa razlago za sliko 4:
On-The Fly sensitivity switching;
Provides instant access to three sensitivity levels (400, 800 and 2000 dpi)....
Česa zdaj ti ne razumeš, HulK_?
Tribal ::
Kar zakleni temo. Hulku očitno ni jasno kar mu že 3je poskušajo dopovedati. Naj tupi svoje naprej. Sem se pa lepo nasmeju ob tej temi Tale Hulk me spominja na zanimive stranke katere dobim na reklamacije... Smeh
igor0203 ::
Ne vidiš rdeče samo ti...
edit: Ok, bom ugodil zahtevam. Zaklepam temo. Verjetno bi šla tema v zaklep tudi brez teh zahtev, ker se pogovor ne bi nadaljeval v želeno smer...
edit: Ok, bom ugodil zahtevam. Zaklepam temo. Verjetno bi šla tema v zaklep tudi brez teh zahtev, ker se pogovor ne bi nadaljeval v želeno smer...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem gaming tipkovnico in gaming miško!Oddelek: Kaj kupiti | 13323 (12560) | Beta2 |
» | Gaming miška za male pare (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17216 (15452) | jstsemcar |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11705 (8016) | Sc0ut |
» | miška- g9 ali mxOddelek: Kaj kupiti | 1492 (1246) | tilinho20 |
» | Miška - spreminjanje dpi - v čem je finta?Oddelek: Strojna oprema | 3408 (3201) | Poldy |