Forum » Strojna oprema » Prenosnik in baterija
Prenosnik in baterija
_marko ::
Zanima me ali drži, da se baterija kvari, če je prenosnik konstantno priključen na normalno sobno napajanje.
Jo je v tem primeru boljše vzet iz prenosnika?
lp m
Jo je v tem primeru boljše vzet iz prenosnika?
lp m
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
KandazaR ::
Se malo ampak je to zanemarljivo, ker se ti lahko tudi mehanizem za odstrnjevanje baterije uniči.
aks_! ::
Torej se je ne splača vzeti ven? Ker meni je kar nekaj ljudi tako svetovalo, tako da bi me zanimalo, kaj je res.
aks_! ::
Kako je pa s polnjenjem? Nekje sem prebral, da je bolje, če se li-ion baterij ne izprazni do konca. Koliko se jih pa splača izprazniti, če to drži? Bi pa rad slišal še kakšno mnenje, kako je z baterijo v prenosniku, ko je le-ta priklopljen na elektriko.
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aks_! ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15332 (2102) | sh00ter92 |
» | Prenosnik se ne prižge, če je priklopljen na elektrikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1640 (1267) | hojnikb |
» | Nov prenosnik - baterija zunaj ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3355 (2155) | FX6300B |
» | Kako ravnati z litij-ionskimi baterijami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21766 (18393) | MrStein |
» | Kako čimbolje ravnati z baterijo od prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3296 (2874) | Pyr0Beast |