Forum » Strojna oprema » Težave z zunanjim diskom
Težave z zunanjim diskom
myself ::
Imam disk Maxtor 300GB v aluminjastem ohišju, disk je star 3 mesece in do sedaj nisem imel z njim nobenih težav.
Sedaj pa ko prižgem disk, mi ga zazna, vendar, ko hočem dostopat do njega mi napiše da je nedosegljiv.
Ve kdo kaj je narobe?
Mislite, da bi format rešil probleme ali je še kakna druga možnost, da bi dobil podatke nazaj?
Sedaj pa ko prižgem disk, mi ga zazna, vendar, ko hočem dostopat do njega mi napiše da je nedosegljiv.
Ve kdo kaj je narobe?
Mislite, da bi format rešil probleme ali je še kakna druga možnost, da bi dobil podatke nazaj?
- spremenil: myself ()
mat3 ::
Preveri kabel, mogoče je kaj narobe samo s kakšnim pinom kabla. Pri meni se je zgodilo, da en dan diska enostavno ni več zaznalo, kasneje sem ugotovil, da je kriv kabel.... Moj je bi SATA disk, tvoj ne vem kakšen je, nisi napisal. Če pa je disk IDE na USB je pa druga reč verjetno....
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat3 ()
myself ::
Ja IDE na USB je.
Sedaj skeniram disk s programom File Scavenger pa mi najde datoteke, tako da bom probo na tak način rešit datoteke in potem formatirat diks pa bom videl kaj bo.
Sedaj skeniram disk s programom File Scavenger pa mi najde datoteke, tako da bom probo na tak način rešit datoteke in potem formatirat diks pa bom videl kaj bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD priklopiOddelek: Strojna oprema | 1200 (823) | lolipop2 |
» | IDE SATA adapterOddelek: Kaj kupiti | 5835 (2249) | tv6865 |
» | Težava z USB v Win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 886 (712) | Han |
» | IDE na USBOddelek: Strojna oprema | 1260 (782) | seba-beba |
» | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 1997 (1814) | WinXP |