Forum » Pomoč in nasveti » Okvarjena grafična ali driverji?
Okvarjena grafična ali driverji?
Brainstorm ::
Hi
Pri kolegici so se začele pojavljati težave kot je razvidno iz priložene slike.
Inštaliral sem ji tazadne Atijeve driverje, vendar ni nobene razlike. Ima pa radeona 9200SE.
Slika je še naprej spacana. Kaj bi to lahko bil vzrok, monitor je očitno ok, ker tut prek vnc-ja js doma vidim enako spacano.
Ali je grafika ali pa so še zmeraj driverji posuti oz. kaj bi lahko bilo, dejte prosim pomagat, če ne bo živce zgubla, jst pa tut, ker me gnjavi s tem.
Hvala.
Pri kolegici so se začele pojavljati težave kot je razvidno iz priložene slike.
Inštaliral sem ji tazadne Atijeve driverje, vendar ni nobene razlike. Ima pa radeona 9200SE.
Slika je še naprej spacana. Kaj bi to lahko bil vzrok, monitor je očitno ok, ker tut prek vnc-ja js doma vidim enako spacano.
Ali je grafika ali pa so še zmeraj driverji posuti oz. kaj bi lahko bilo, dejte prosim pomagat, če ne bo živce zgubla, jst pa tut, ker me gnjavi s tem.
Hvala.
5er--> ::
Glede na to, da tudi preko vnc-ja vidiš tako sliko bi jaz sumil driverje. Mogoče pa tisti video driver od vnc-ja zeza. Kdaj se je pojavil problem (kaj je prej delala, namestila/zbrisala, na pc-ju?).
Pa ima grafična ventilator ali je pasivno hlajena? Če ima ventilator, se le ta še vedno vrti?
Pa ima grafična ventilator ali je pasivno hlajena? Če ima ventilator, se le ta še vedno vrti?
Brainstorm ::
Ja vprašanje, če je kaj inštalirala, mogoče je mlajši brat,kar pa ziher ne bo priznal.
Od vnc-ja zagotovo ni, ker je že dosti dlje časa inštaliran, kot pa se pojavljajo problemi.
Bom ji reku ja naj pogleda v škatlo ali se ventilator vrti na grafi.
Varianta pa je tut da sproba v vga načinu zagnat winse., pa da vidmo kaj nardi.
Od vnc-ja zagotovo ni, ker je že dosti dlje časa inštaliran, kot pa se pojavljajo problemi.
Bom ji reku ja naj pogleda v škatlo ali se ventilator vrti na grafi.
Varianta pa je tut da sproba v vga načinu zagnat winse., pa da vidmo kaj nardi.
macgajver ::
ta grafa kokr se jest spomn nima ventilatorja da bi se pa kr naenkrat začela pregrevat maš pa tud 1% šans ornk uninštalirej driverje najbolš s kšnmu programam da ti čist use pobriše pa nove driverje gor dej.
tenstan krompir je pa zakon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem določeno pomoč pri nakupu zvočne karticeOddelek: Loža | 3270 (2642) | nokia6310 |
» | Dlančnik + GPSOddelek: Kaj kupiti | 3450 (2956) | krneki0001 |
» | RealVNC WinXP -> MandrivaOddelek: Programska oprema | 1138 (1055) | DEFA |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1028) | hruske |
» | win2k server pro & vga driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (1022) | andrej |