Forum » Kaj kupiti » mnenje o TRON prenosniku
mnenje o TRON prenosniku
nikonezna ::
Pozdravljeni
dosti je ponudnikou prenosnikou, kakšno pa je mnenje o TRON?
Mene zanima tale model, ker razmerje cena in kar je not je daleč najboljša ponudba na tržišču
TRON M87-DCWD
Nabor čipov
- Intel 945PM+ICH7
Pomnilnik
- Vgrajeno 1 GB DDR2
- Razširitvena mesta 2 x SODIMM Sockets - DDR2 Max 4GB
Trdi disk
- 120GB SATA 5400 obr./min
Ekran
- 17' WXGA (1440x900)
Grafična kartica
- ATi M56 Radeon Mobility X1600 256MB
Zvočna kartica
- integrirana
Čitalec kartic
- 4-in-1 Card Reader
Vmesniki in priključki
- 4 x USB 2.0
- 1 x IEEE1394
- 1 x Mini card slot
- 1 x RJ11
- 1 x RJ45 (LAN)
- 1 x S-Video TV-Out
- Headphone out
- 1 x VGA
Napajanje
- Li-ion 9 cells
Velikost in teža
393mm x 281mm x 28mm ~ 34mm
3,9 kg in več (odvisno od konfiguracije)
dosti je ponudnikou prenosnikou, kakšno pa je mnenje o TRON?
Mene zanima tale model, ker razmerje cena in kar je not je daleč najboljša ponudba na tržišču
TRON M87-DCWD
Nabor čipov
- Intel 945PM+ICH7
Pomnilnik
- Vgrajeno 1 GB DDR2
- Razširitvena mesta 2 x SODIMM Sockets - DDR2 Max 4GB
Trdi disk
- 120GB SATA 5400 obr./min
Ekran
- 17' WXGA (1440x900)
Grafična kartica
- ATi M56 Radeon Mobility X1600 256MB
Zvočna kartica
- integrirana
Čitalec kartic
- 4-in-1 Card Reader
Vmesniki in priključki
- 4 x USB 2.0
- 1 x IEEE1394
- 1 x Mini card slot
- 1 x RJ11
- 1 x RJ45 (LAN)
- 1 x S-Video TV-Out
- Headphone out
- 1 x VGA
Napajanje
- Li-ion 9 cells
Velikost in teža
393mm x 281mm x 28mm ~ 34mm
3,9 kg in več (odvisno od konfiguracije)
brez podpisa
Pouh ::
Mnogi majo slabo mnenje o tronu.. pac nekvaliteta pa to. Sam, itak mas garancijo, pa se ce ti kj pol crkne mas za ta prenosnik pocen dele, za ksn hp so pa ze svinjsko dragi..
js ga mam tut trona m85 in lahko recem, da zaenkrat dela odlicno. U npr. Aquamarku dobim s centrino 1.6 , 512mb rama, x700 45212 tock; to je toliko kot sosed z centrino 1.7, 1giga rama, 6600go.
Edino kar je minus je to, da nima ravno kvalitetnega ohisja (pac lepa in krhka plastika); js ga dnevno prenasam po hisi in vcasih se kam zapeljem pa tako, pa mi zaenkat se drzi.
js ga mam tut trona m85 in lahko recem, da zaenkrat dela odlicno. U npr. Aquamarku dobim s centrino 1.6 , 512mb rama, x700 45212 tock; to je toliko kot sosed z centrino 1.7, 1giga rama, 6600go.
Edino kar je minus je to, da nima ravno kvalitetnega ohisja (pac lepa in krhka plastika); js ga dnevno prenasam po hisi in vcasih se kam zapeljem pa tako, pa mi zaenkat se drzi.
p1k1ca ::
Zivjo!
Vidim da pogovor tece o tron m87. 2 dni nazaj sem si tocno ta prenosnik. Splosno mnenje o racunalniku je vredu, vendar 100 nisem zadovoljna ker sem pricakovala mal vec (moja krivda saj sem vedela kaj kupujem).Zanima me vase mnenje o tem racunalniku, ter kako je z graficno ati radeon x1600. Ali podpira macromedioo v vseh zmoznostih ter nekatere novejse igre?
Vsako menjnje zmogljivosti tega racunalnika je dobrodoslo. Sama ga se preizkusam.
Lep pozdravcek
pikica
Vidim da pogovor tece o tron m87. 2 dni nazaj sem si tocno ta prenosnik. Splosno mnenje o racunalniku je vredu, vendar 100 nisem zadovoljna ker sem pricakovala mal vec (moja krivda saj sem vedela kaj kupujem).Zanima me vase mnenje o tem racunalniku, ter kako je z graficno ati radeon x1600. Ali podpira macromedioo v vseh zmoznostih ter nekatere novejse igre?
Vsako menjnje zmogljivosti tega racunalnika je dobrodoslo. Sama ga se preizkusam.
Lep pozdravcek
pikica
mirkuma ::
Veliko je odvisno pri TRON prenosnikih tudi od (ne)srece:
Klik
Klik
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
Tnx!! Sem pregledala....
Hm...tolazim se s tem da je to lahko relativno...tudi jaz zaenkrat slabih izkusenj s comtronom nisem imela.....je pa res, da je racunalnik z napako....na enkranu je ena . (pikica) ki se ob doloceni svetlobi vidi in ne izgine, bistveno me to ne moti....
Kaksna je pa sama kvaliteta pa se ugotavljam, le za graficno me skrbi, ker mislim da je ne pozene tko k bi jo moglo.....(sprobana je bla na Counter Strike Source).
Pa se to ,,disk ima samo 5400 obratov,,,TO ME MOTI!!!!
tnx pozdravcek
pikica
p.s. se to..zanima me ce kdo ve zakaj mi cataliste ne prepozna pr graficni..napise da manjka file.....instalacijski cd sem dobla zraven tko da bi moral bit pravi...
hvala vnaprej
Hm...tolazim se s tem da je to lahko relativno...tudi jaz zaenkrat slabih izkusenj s comtronom nisem imela.....je pa res, da je racunalnik z napako....na enkranu je ena . (pikica) ki se ob doloceni svetlobi vidi in ne izgine, bistveno me to ne moti....
Kaksna je pa sama kvaliteta pa se ugotavljam, le za graficno me skrbi, ker mislim da je ne pozene tko k bi jo moglo.....(sprobana je bla na Counter Strike Source).
Pa se to ,,disk ima samo 5400 obratov,,,TO ME MOTI!!!!
tnx pozdravcek
pikica
p.s. se to..zanima me ce kdo ve zakaj mi cataliste ne prepozna pr graficni..napise da manjka file.....instalacijski cd sem dobla zraven tko da bi moral bit pravi...
hvala vnaprej
Zgodovina sprememb…
- spremenila: p1k1ca ()
mirkuma ::
Nisem preprican ce je se tako, ampak ATI za prenosnike ni izdeloval generic (splosnih) gonilnikov (kot to pocne Nvidia), to pomeni da se moras za prave gonilnike obrniti na proizvajalca prenosnika. Ti pa priporocam da v kolikor imas moznost, dokupi podaljsanje garancije na 3 leta za tronote prenosnika, tako bos ob relativno majhnih dodatnih stroskih, bolj brezskrbna dlje casa.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Bom se pozanimala kako je s temi gonilniki....
Hja...garancija je sam 1 let in sem jo dokupla tok da mam zdaj 2 leti....bom vprasala ce lahk na 3 leta podaljsam....Dobro priporocilo se mi zdi ker imam zelo slab obcutek....
Zanima me katere antivirusne programe priporocas...namrec nonstop me mece ven iz mreze..javlja napako , da je nekaj nadzor na coputru sprejelo......Torej imam virus...
trenutno je bit defender na 88% in ni nic nasel....
vse gre narobe....:(
p1k1ca
Hja...garancija je sam 1 let in sem jo dokupla tok da mam zdaj 2 leti....bom vprasala ce lahk na 3 leta podaljsam....Dobro priporocilo se mi zdi ker imam zelo slab obcutek....
Zanima me katere antivirusne programe priporocas...namrec nonstop me mece ven iz mreze..javlja napako , da je nekaj nadzor na coputru sprejelo......Torej imam virus...
trenutno je bit defender na 88% in ni nic nasel....
vse gre narobe....:(
p1k1ca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo izkušnje s Tron prenosniki??Oddelek: Kaj kupiti | 3411 (2931) | Gogo |
» | TroN M87-DCWDOddelek: Pomoč in nasveti | 4183 (3716) | ant |
» | Kaj menite o prenosniku TRON M87-DCWDOddelek: Kaj kupiti | 1178 (1027) | mtosev |
» | ASUS A6T-AP002H Turion ali TroN M87-DCWD Core Duo1.6GHzOddelek: Kaj kupiti | 2032 (1780) | kody |
» | Grafika v prenosniku???Oddelek: Kaj kupiti | 4253 (3673) | M@73Y |