Forum » Pomoč in nasveti » Problem z rami
Problem z rami
hamurabi ::
Še mal pa bom doktoriral iz teh ramov...problem je sledeč:
Imam dve ram ploščici po 256 Mb (Sdram) in tri prazne slote (A,B,C) za vtaknit rame...če dam ploščico v slot A, računalnik dela, če vstavim drugi ram v slot B, računalnik dela ampak z 256 MB spomina... vstavim drugo ploščico v slot C, še vedno samo 256 MB spomina...
sumim da mi slot B ne dela...kako naj pripravim računalnik, da mi bo delal s 512 MB spomina..
a je potem edina rešitev, da zamenjam dve ploščici z eno ploščico 512MB rama...
Imam dve ram ploščici po 256 Mb (Sdram) in tri prazne slote (A,B,C) za vtaknit rame...če dam ploščico v slot A, računalnik dela, če vstavim drugi ram v slot B, računalnik dela ampak z 256 MB spomina... vstavim drugo ploščico v slot C, še vedno samo 256 MB spomina...
sumim da mi slot B ne dela...kako naj pripravim računalnik, da mi bo delal s 512 MB spomina..
a je potem edina rešitev, da zamenjam dve ploščici z eno ploščico 512MB rama...
hamurabi ::
oba sta enostranska rama...tak da tukaj ne bi smel biti problem...a katero plato mam? Kaj pa vem, kje pa lahko to vidim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjeni RAM ali????Oddelek: Strojna oprema | 3410 (2122) | Nesta |
» | Matična ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1122) | DustWolf |
» | AMD: ShanghaiOddelek: Novice / Procesorji | 4122 (2777) | Pesimist |
» | Plata,rami in procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3330 (2771) | C_maniak |
» | pomoc prosimOddelek: Strojna oprema | 1690 (1351) | ABX |