Forum » Programska oprema » PhotoWatermark Professional
PhotoWatermark Professional
Anton013 ::
Ali mi lahko kdo pomaga pri programu PhotoWatermark Professional.Zanima kako nastaviš datum na slikah,tako da je viden,ko razviješ fotografijo?Datum sem naštimal,vendar kordinat za datum v spodnjem desnem kotu,ne znam naštimati.Ko dam razviti slike,je nekje viden,nekje pa ne,jast pa bi rad naštimal datum tako,da bi bil enakomerno razporejen,od spodaj na vzgor in iz leve proti desni,recimo 5 mm.Opazil sem,da zapis datuma na vertikalni sliki pride drugače kakor na horizontalni,pa čeprav so nastavitve iste,pa tudi velikost pisave je različna,na vertikalnih slikah je velikost manjša.Kako bi jast videl sliko,ki jo daš razvit recimo 10x14 fit na računalniku.Na računalniku izgleda slika večja kot pa tista,ki jo dobimo iz laboratorija.
Ali ima kdo izkušnje s tem programom,in ve zakaj se gre,ali pa mi lahko poveste,kaj uporabljate vi za en program,ki ga je bolj enostavno naštimat.
Ali ima kdo izkušnje s tem programom,in ve zakaj se gre,ali pa mi lahko poveste,kaj uporabljate vi za en program,ki ga je bolj enostavno naštimat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preko klime udarila vodaOddelek: Loža | 3963 (3383) | Spajky |
» | TV fuč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2501 (1848) | Pyr0Beast |
» | Tv Sony, skrčena slikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1582 (1328) | Brane2 |
» | Sony Cyber-shot DSC-W30...Oddelek: Kaj kupiti | 1545 (1291) | Klemenn |
» | Kako ugotovit če te kdo Dos-a oz. Ddos-a ?Oddelek: Omrežja in internet | 1533 (1218) | antonija |