Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje grafe + neki z zvočniki i
Hlajenje grafe + neki z zvočniki i
Dalmatinc ::
Me zanima mam tako grafo da so rami tko lepo slupi da lahko čez use štiri dam ventilatorček pa sem mislu odspodi dat eno železno mislim nevem kako ploščico k po logiki bi se hitrej prevajala toplota pa če pol še ventilatorčk gor piha al je bols da gor piha vent brez ploscice.
Aja; a se da na zvčno ki podpira 5.1 Od geniousa en šit. No sploh ni tle keč; uglavnem a se da dva para zvočnikov 2.1 priklopit tako da bo delalo kao 4.1 sam pol bi to blo 2 buferja pa 4 sateliti. A je to kakšna posebna procedura.
Aja; a se da na zvčno ki podpira 5.1 Od geniousa en šit. No sploh ni tle keč; uglavnem a se da dva para zvočnikov 2.1 priklopit tako da bo delalo kao 4.1 sam pol bi to blo 2 buferja pa 4 sateliti. A je to kakšna posebna procedura.
jRk0 ::
Glede graficne: spodaj daj hladilna rebra, gor pa vent, ker ce bos mel samo vent, se ti lahko se kaj vzge, ce je plastika:).
zvocniki: seveda se da, prvi 2.1 vklopis na prvi audio out, drugega pa na sorround out (odzadaj torej). Dobis pa s tem 4.2 sistem (tisto za piko so vedno wooferi). Lahko si jih das magari 5:)
zvocniki: seveda se da, prvi 2.1 vklopis na prvi audio out, drugega pa na sorround out (odzadaj torej). Dobis pa s tem 4.2 sistem (tisto za piko so vedno wooferi). Lahko si jih das magari 5:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2557 (2435) | umax |
» | Navijanje Bartona 2500+Oddelek: Navijanje | 1770 (1264) | mare87 |
» | Kako do čimboljšega delovanjaOddelek: Navijanje | 1985 (1493) | Tugo |
» | A je problem v pregrevanju mosfetov?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 793 (724) | frenk |
» | Orb? Sux...Sem danes ugotovil...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1348 (1087) | Huey P |