Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje
Hlajenje
Spiderman ::
Imam P2 350Mhz in ga čisto lahko navijem na 448Mhz z originalnim hladilnikom, vendar se mi po približno eni uri sesuje. Kateri hladilnik bi bil najboljši glede na to da je procesor Slot1. A niso za Slot1 sam golden orbi sam kje bi ga dubu?
Pa še to: imam Voodoo 3 2000@3000 pa mam gor originalna rebra pa še en ventilator kar je premalo ker se mi računalo kdaj sesuje tudi če je CPU na 350Mhz, seveda pod velikimi obremenitvami. A bi bil crystal orb dober?
tnx
Pa še to: imam Voodoo 3 2000@3000 pa mam gor originalna rebra pa še en ventilator kar je premalo ker se mi računalo kdaj sesuje tudi če je CPU na 350Mhz, seveda pod velikimi obremenitvami. A bi bil crystal orb dober?
tnx
Matek ::
Crystal orb bo vredu, Golden ora pa bi tudi morali vsi skor met, ki so ga kdaj meli.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
msmiha ::
MadManMato ne kapiram tvojega stavka Golden ora pa bi tudi morali vsi skor met, ki so ga kdaj meli.. Crystal ORB bo vredi za Voodooja za procesor pa ne vem kje bi lahko dobil Golden ORBa (Slot 1) Probaj kje rabljenga kupit.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
tnx, tut jest se sprašujem kje bi dobu golden orba?
Še to: a je še keri dober (TT) Slot1 hladilnik?
Še to: a je še keri dober (TT) Slot1 hladilnik?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spiderman ()
Matek ::
Ja, to sem jaz mislu, Golden orba bi moral met vsi, ki so ga kdaj prodajali, ker še le ni tako zastarel. Torej Mlacom ali JAE, kot je rekel alien-m
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Shadowman-x ::
Če se ti sesuje šele po eni uri bi bilo verjetno dovolj, če bi med proc in hladilnik dal srebrno termalno pasto in na hladilniku imel en zelo močen ali dva srednje močna ventilatorja.
+biglove+ ::
A lahk se jest neki vprasam?
Mam P celeron 366 na bridge montiran...
Kok ves a je slot1 al kaj ze pac naj bi bil in kir propeler bi men pasu ce mi lahk svetujete....
Ga namrec tud navijem na 450 pa se mal....se mi sicer nic ne sesuva ampak mam slabo vest tak da bi ga rad ohlaju...
hvala lepa....
Mam P celeron 366 na bridge montiran...
Kok ves a je slot1 al kaj ze pac naj bi bil in kir propeler bi men pasu ce mi lahk svetujete....
Ga namrec tud navijem na 450 pa se mal....se mi sicer nic ne sesuva ampak mam slabo vest tak da bi ga rad ohlaju...
hvala lepa....
Misli globalno, deluj lokalno...
Jest sem gledu cenike pr Mlacomu in JAE pa niker nimajo golden orba.
+biglove+: odpri škatlo pa poglej kje je procesor. če je take pravokotne velike oblike je Slot1 (prbližen 15cm*3cm*10cm). Jest mislem da so za Slot1 najbol golden orb. če pa je majhne štiri kotne oblike maš pa, nisem ziher, socket370, pa kr Dragon Orba uzem. Drgač pa poglej v knišco za matično ploščo pa poglej ker procesor podpira ker je Slot veli drgačen od Socketa pa boš vidu.
+biglove+: odpri škatlo pa poglej kje je procesor. če je take pravokotne velike oblike je Slot1 (prbližen 15cm*3cm*10cm). Jest mislem da so za Slot1 najbol golden orb. če pa je majhne štiri kotne oblike maš pa, nisem ziher, socket370, pa kr Dragon Orba uzem. Drgač pa poglej v knišco za matično ploščo pa poglej ker procesor podpira ker je Slot veli drgačen od Socketa pa boš vidu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hlajenje proca pa grafikuljeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1222 (963) | element |
» | P3 700/100 HLAJENJE-HELP!Oddelek: Navijanje | 1389 (1277) | element |
» | Kako namestiti ventilator na procesor P||Oddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (1153) | salesky |
» | Pomankljivosti Blue Orb - aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1639 (1281) | Evil|One |
» | P-III 800; 100 MHZ FSBOddelek: Navijanje | 1216 (1053) | VASkO |