Forum » Igre » Igranje preko directnega IP-ja
Igranje preko directnega IP-ja
TheLichKing ::
Imam 1 problem ki pa zgleda nekako takole:Jaz in še 2 prijatelja hočemo iti igrat Warhammerja 40.000 Dawn of war prek neta.Ko naredim server se vedno lahko nanj poveže le en(tist ki je hitrejši),drugi pa ne.Napiše mu: Connection refused by the host! Jaz imam T2 ona 2 pa ADSL,vsi imamo pa računalnike povezane z drugimi.Jaz z računalnikom v drugi sobi z modemom,prijatelj z 2 sosedoma v bloku,tretji pa router(kabelska povezava)z računalnikom v sosednji sobi. Please help!
TheLichKing ::
Ne verjamem de bi delovalo ker sem na tujem forumu prebral,da se isto zgodi pri uporabi Hamachi-ja(Connection was refused by the host).
McHregec ::
Mogoče moreš v configu od igre forcat, da uporablja hamachijev ip. Vsaj v AOE3 dela tako.
Destroyer Of The Worlds.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHregec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mikrotik - forward porta za ftpOddelek: Omrežja in internet | 1809 (1676) | SeMiNeSanja |
» | Preko simobil -androida ne pridem do domacega serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1262 (856) | mih@ |
» | Dostop do NAS-a preko mobilnega omrežja ne deluje večOddelek: Omrežja in internet | 707 (583) | floyd1 |
» | Filezilla problemOddelek: Izdelava spletišč | 1015 (859) | doriangray |
» | Strežnik in nadzorOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (742) | overlord_tm |