Forum » Strojna oprema » DVD-RW + CD-RW - ne dela
DVD-RW + CD-RW - ne dela
Muks ::
Situacija je take CDje mi bere medtem ko dvd-je sploh ne zazna oziroma jih zazna sam nič iz DVD-ja ne morem prekopirati na disk. A nej uveljavim garancijo al je to kej za naštimat.
Pekač je pa Nec label flash!!!
Pekač je pa Nec label flash!!!
Metulj1 ::
Pozdravljen!
Pred kratkim sem servisiral računalnik z Nec labelflash enoto. Sistem je bil precej razsut, tako , da Nec ni bral popolnoma nič ali pa le nekatere medije. Poskusi najprej z driverji potem pa z novo namestitvijo sistema. Ne vem pa, kako tvoj OS trenutno deluje. Če je vse v redu z OS pa na novo nalži driverje.
lp
Pred kratkim sem servisiral računalnik z Nec labelflash enoto. Sistem je bil precej razsut, tako , da Nec ni bral popolnoma nič ali pa le nekatere medije. Poskusi najprej z driverji potem pa z novo namestitvijo sistema. Ne vem pa, kako tvoj OS trenutno deluje. Če je vse v redu z OS pa na novo nalži driverje.
lp
Saintek ::
Lahko da ti je tudi šel laser za branje in snemanje DVD medijev, meni se je to tudi zgodilo ampak je šel laser za CD medije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Play Station(Slim) 2 problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 854 (681) | xxlnoob |
» | spet noče pečtOddelek: Strojna oprema | 1276 (872) | DJ MartiNi |
» | Prepoznavanje DVD enoteOddelek: Pomoč in nasveti | 975 (899) | robobobo |
» | DVD/DVD RW drive (GSA-4163B)Oddelek: Strojna oprema | 989 (856) | jest10 |
» | Thomson PDP 2090 MP3 CD Player (neki ne dela)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1328 (1245) | Kaboom |