Forum » Omrežja in internet » ko sm na netu mi Explorer ne dela...vse ostalo pa!?
ko sm na netu mi Explorer ne dela...vse ostalo pa!?
AirPenny ::
ok, stvar je taka da mam adsl in se na internet lahko povezem z dvema computerjema. Naredu sm tko da moj comp deluje kao server, drugi je pa client ki se prek mojga poveze na net. Na mojmu computerju vse dela od explorerja, icqja, irca, kazaa..., skratga vse...zatakne se pa ne drugem compu na katerem ravno tako dela irc in icq in kazza, edino z explorerjem ne morm brskat po straneh, cemu tako ne vem! rad bi seveda to napako napravu, vendar ne vem kako...aja pozabu sm povedat da mam na obeh WinXP...
[t502] ::
Jaz sem moral v XP-jih izklopit "DNS->Prepend DNS Suffix" al nekaj takega, da mi je inet delal. Mislim, da najdes to pod TCP/IP lastavitvami za mrezno kartico.
[t502]
[t502]
SLOWWWeb.net ::
A je možen, da imaš na serverju požarni zid, pa ti ga ta noče čez spustit, ker se v nečem razlikujeta ?
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in Wireless routerOddelek: Omrežja in internet | 12683 (12215) | iro |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1585) | boštjan |
» | Mreža dela, brskanje po netu pa nikakor ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 1329 (1137) | Ibex |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1451) | mte |
» | Mreža v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1015) | Paramedic |