Forum » Operacijski sistemi » win XP: problem s č-ji
win XP: problem s č-ji
stealth ::
Pred kratkim sem na novo inštaliral Windows XP Pro - angleško verzijo.
Problem, ki se mi je pojavil že ob prejšnji inštalaciji z istega CD-ja, in se ne spomnim kako sem ga odpravil takrat, pa je:
Če imam datoteko, ki vsebuje v imenu črko č, mi naredi avtomatsko novo datoteko, z istim imenom, le da zamenja vse č-je s c-ji. Ta nova datoteka je prazna (0 bytes).
Tako da na primer če imam datoteko
Vlado Kreslin - Še je čas.mp3
mi avtomatsko naredi datoteko
Vlado Kreslin - Še je cas.mp3
Če jo zbrišem, jo naredi ponovno.
Hvala za pomoč.
Problem, ki se mi je pojavil že ob prejšnji inštalaciji z istega CD-ja, in se ne spomnim kako sem ga odpravil takrat, pa je:
Če imam datoteko, ki vsebuje v imenu črko č, mi naredi avtomatsko novo datoteko, z istim imenom, le da zamenja vse č-je s c-ji. Ta nova datoteka je prazna (0 bytes).
Tako da na primer če imam datoteko
Vlado Kreslin - Še je čas.mp3
mi avtomatsko naredi datoteko
Vlado Kreslin - Še je cas.mp3
Če jo zbrišem, jo naredi ponovno.
Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
AndrejS ::
Start -> Control Panel -> Regional and Language Options ... Preveri vse zavihke če imaš nastavljeno na Slovenščino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | imena deklet v slovenskih pesmihOddelek: Sedem umetnosti | 5597 (4571) | rdecakapica |
» | Švica: piratiziranje v osebne namene ostaja zakonito (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24460 (20492) | MrStein |
» | Siddharta, Stožice 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15866 (13302) | galu |
» | Slovenske PesmiOddelek: Sedem umetnosti | 7457 (7128) | nevone |
» | Komad od Predina?Oddelek: Sedem umetnosti | 1865 (1576) | kuglvinkl |