Forum » Strojna oprema » LCD - nastavitve: tipke ali software?
LCD - nastavitve: tipke ali software?
Poldy ::
V Harvey Normanu se gledal Samsung 971p, ki nima nastavitvenih tipk, kontrast, svetlost in ostalo urejaš softwaresko.
Pa me zanima, ali se takšne nastavitve kaj razlikujejo v kavliteti od tistih, ki jih izvajaš s tipkami na monitorju? Imam občutek, kot da s programskimi nastavitvami spreminjaš izhod grafične in ne dejanskega stanja na monitorju. Se motim?
Pa me zanima, ali se takšne nastavitve kaj razlikujejo v kavliteti od tistih, ki jih izvajaš s tipkami na monitorju? Imam občutek, kot da s programskimi nastavitvami spreminjaš izhod grafične in ne dejanskega stanja na monitorju. Se motim?
miwche ::
ne, če šlataš softver od monitorja spreminjaš nastavitve na monitorju, če šlataš softver od grafične (drajverje) spreminjaš nastvative na grafični. LCDji tudi uporabljajo softver in firmver. Razlik med "tipkovniškimi" spremembami in "prek aplikacije" pa ni.
~ there are more alpha males than beta testers ~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasen napajalnikOddelek: Strojna oprema | 1193 (889) | Heavy |
» | "Key-map" programOddelek: Programska oprema | 694 (472) | Han |
» | PC-(HDMI-DVI)-Monitor ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3727 (2185) | sl0wking |
» | 10m VGA podaljšek in nizka frekvenca osveževanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1500) | BluPhenix |
» | EDGE prenosOddelek: Mobilne tehnologije | 1638 (1446) | dejvidlj |