» »

Kako naprej (po izdelavi strani)?

Kako naprej (po izdelavi strani)?

Dr.S ::

Kolega ima malo družinsko podjetje s cunjami.
NAredil sem mu stran, zdaj pa me zanimajo postopki naprej:

- Pri arnesu sem že preveril glede domene za njegovo firmo in je prosta
- katerega registerja domene PRIPOROČATE (kolega pravi definitivno domenca.com, kao da so najbolj ugodni)?
- Ali se mora pri registraciji domene vpisati ime njegove firme ali moje (vse mu riham sam)?
- katere podatke dobim od registerja in kako sledi priključitev domene (katere podatke moram poslati gostitelju?

Hvala.

#000000 ::

Jah najmanj komplikacija je če registriraš domeno in najameš host pri isti firmi, jest sem to nazadjnje delal pri webteh, sploh se nismo srečal, vse sem opravil po telefonu v cca 2 tednih sem dobil in plačal račun (host in domena sta delala že čez 24 ur) sedaj imam eno leto mir, mislm da je vse skupaj com domena plus 100 MB hosta prišlo nekje 16 ali 20 tisoč sit.

Najbolj se mi je dopadlo ker ni treba fizično nikamor, dvigneš slušalko in čez cca 24 ur je vse na svojemm mestu, seveda lahko ragistriraš domeno kjerkoli in host vzameš kjerkoli, potem samo obiščeš
Panel za nastavljanje svoje domene in nastaviš DNS serverje ki ti jih da ponidnik pri katerem si zakupil host, če ti je hostar ragistriral tudi domeno ti ni treba storiti ničesar, razen naložit stran na server. LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376298817 (22109) hariscorale
»

Bloiranje spletnih strani

Oddelek: Informacijska varnost
194769 (3761) SeMiNeSanja
»

Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )

7110196 (6723) neoserv
»

VirtualHost oz. navidezne domene v apache

252721 (2419) Jackass
»

Domene in webspace

171429 (1132) blue96

Več podobnih tem