Forum » Zvok in slika » LCD Monitor - bel zaslon, bela slika, white screen
LCD Monitor - bel zaslon, bela slika, white screen
acerAspire ::
Zanima me, kaj bi lahko bilo to narobe, da občasno monitor postane bel, bela slika (white screen) in ga ni mogoče zbuditi drugače kot z novim zagonom. Takrat spet normalno deluje dalje. Premikanje monitorja ne pomaga (morebiten slab stik). Čudno se mi zdi, da po ponovnem zagonu spet normalno deluje, tako, da če bi bilo kaj narobe mehansko, ga ponoven zagon ne bi smel zbuditi.
Ob belem zaslonu računalnik normalno deluje naprej na zunanjem monitoru. Mislim, moj primer ni tako osamljen saj je že veliko monitorjev mrknilo in prikazovalo le belo barvo. Prosil bi, če bi mi lahko kdo povedal kaj je bil v njihovem primeru temu vzrok, ker nikjer ne najdem, kako se je napaka odpravila, oz. kaj je bilo potrebno zamenjati.
Ob belem zaslonu računalnik normalno deluje naprej na zunanjem monitoru. Mislim, moj primer ni tako osamljen saj je že veliko monitorjev mrknilo in prikazovalo le belo barvo. Prosil bi, če bi mi lahko kdo povedal kaj je bil v njihovem primeru temu vzrok, ker nikjer ne najdem, kako se je napaka odpravila, oz. kaj je bilo potrebno zamenjati.
- spremenil: acerAspire ()
miwche ::
prvo spucaj drajverje od grafične in monitorja, rebootaj, znova inštaliraj drajverje in preveri.
~ there are more alpha males than beta testers ~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ob prizigu bel zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 548 (427) | MIHAc27 |
» | Prenosnik Asus A6KMOddelek: Kaj kupiti | 5223 (3674) | JayKay |
» | Nvidia Tv out (črno bela slika), Rešitev brez Tvtool-a ?Oddelek: Zvok in slika | 1599 (1528) | CaqKa |
» | Bele pikiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (939) | VASkO |
» | Beli stil...Oddelek: Slo-Tech | 1350 (896) | Tomi |