Forum » Pomoč in nasveti » Problem HELP!!!
Problem HELP!!!
andro ::
Mam en problem!
Windowsi so se mi sesuli, po formatiranju diska in dolgotrajni večkratni inštalaciji so mi končno zaživeli. Potem pa mi PREVERJEVALNIK REGISTRA (v win.) sporoca, da bo z ponovnim zagonom odpravil napake in kliknem. Računalnik se resetira popravi register in tu je spet sporočilo. To sem ponovil vsaj 10x pa nič. Sporočilo lahko zaprem z CTR+ALT+DEL in dela pol vse ok. Kaj naj storim?
Se lahko kak vgasne PREV. REG.?
Windowsi so se mi sesuli, po formatiranju diska in dolgotrajni večkratni inštalaciji so mi končno zaživeli. Potem pa mi PREVERJEVALNIK REGISTRA (v win.) sporoca, da bo z ponovnim zagonom odpravil napake in kliknem
Se lahko kak vgasne PREV. REG.?
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Han ::
Tvoj problem je tipičen primer defektnega pomnilnika ali preveč navitega sistema. Najprej ukreni kaj v tej smeri in potem na novo namesti Windows.
Preprost test spomina lahko izvedeš tako, da v BIOS izklopiš hiter zagon (Quick Boot)....
Preprost test spomina lahko izvedeš tako, da v BIOS izklopiš hiter zagon (Quick Boot)....
andro ::
Hvala ker si me spomnil na ram, ko sem malo razmišljal sem pomislil na BIOS zato sem ga ponovno namestil. Zdaj dela vse OK!
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10176 (7265) | BivšiUser2 |
» | ntldr is missing, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2257 (1808) | solatko |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24540 (20793) | jest10 |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2431 (2100) | bluefish |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (1809) | teddy81 |