Forum » Zvok in slika » snemanje z TV tunerjem
snemanje z TV tunerjem
rontajzel ::
Pozdravljeni!
Imam zunanji USB TV tuner leadtek winfast. Poskušal sem že nekaj snemati, vendar ne vem izbrati pravilnega kodeka, ki bi mi nudil lepo sliko in bi zasedel čim manj protora. Do sedaj se mi je dogajalo, da če sem hotel imeti dobro sliko za 5-minutni posnetek, sem moral porabiti celih 10GB, kar pa je obupno veliko.
Znima me kater format in kater kodek uporabljate pri snemanju, da ujamete čim lepšo sliko in porabite čim manj prostora na disku?
Hvala za pomoč!
P.S. Mogoče že tema obstaja, se opravičujem, ampak v iskalniku nisem našel :(.
LP
Imam zunanji USB TV tuner leadtek winfast. Poskušal sem že nekaj snemati, vendar ne vem izbrati pravilnega kodeka, ki bi mi nudil lepo sliko in bi zasedel čim manj protora. Do sedaj se mi je dogajalo, da če sem hotel imeti dobro sliko za 5-minutni posnetek, sem moral porabiti celih 10GB, kar pa je obupno veliko.
Znima me kater format in kater kodek uporabljate pri snemanju, da ujamete čim lepšo sliko in porabite čim manj prostora na disku?
Hvala za pomoč!
P.S. Mogoče že tema obstaja, se opravičujem, ampak v iskalniku nisem našel :(.
LP
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | H.265 / HEVC (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8293 (2947) | Valvoline |
» | Sistem 5.1 domači kinoOddelek: Zvok in slika | 7229 (5982) | edi45 |
» | Ubuntu pripravlja 'AppStore' (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8716 (6676) | preem |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3447 (2350) | teoo |
» | DivX s čem jih delatOddelek: Zvok in slika | 2066 (1512) | EX-B |