Forum » Programska oprema » SQL in Birokrat za windows
SQL in Birokrat za windows
Buffy ::
Živjo!!!
Po instalaciji goilnikov in programa ter nastavitvi SQL programa in ime serverja, zaenem birokrata nakar vpišem ime SQL serverja, potrdim in počakam par sekund in voj-lapokaže se mi opozorilno okno z napako ki pravi da ni mogel nastaviti SQL serverja. Glede na to da z SQL serverjem še nisem delal bi vas prosil za pomoč glede kakšnihkoli dodatnih nastavitev.
Napake se pojavljajo zaporedoma kot so slike.
EDIT: Če pri izbiri serverjev(ki jih moraš sam vpisat) izberem local(katerega nisem določil in pognal v SQL programu), se mi progrma neha odzivati in ne pride do napak, kar pomeni da bi morala 1. in 2. izbira delavati(teoretino)
Hvala!!!
Po instalaciji goilnikov in programa ter nastavitvi SQL programa in ime serverja, zaenem birokrata nakar vpišem ime SQL serverja, potrdim in počakam par sekund in voj-lapokaže se mi opozorilno okno z napako ki pravi da ni mogel nastaviti SQL serverja. Glede na to da z SQL serverjem še nisem delal bi vas prosil za pomoč glede kakšnihkoli dodatnih nastavitev.
Napake se pojavljajo zaporedoma kot so slike.
EDIT: Če pri izbiri serverjev(ki jih moraš sam vpisat) izberem local(katerega nisem določil in pognal v SQL programu), se mi progrma neha odzivati in ne pride do napak, kar pomeni da bi morala 1. in 2. izbira delavati(teoretino)
Hvala!!!
- zavaroval slike: Damjan Jagar ()
TESKAn ::
Hm, sicer se ne spoznam prav zelo na SQL, ampak poglej v SQL, katerim userjem dovoliš vpogled v bazo. Mene je zafrkavalo, ker je user v SQLu bil kot localhost, program se mi je pa povezoval kot server.localhost. In zadeva seveda ni delovala:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS SQL Express 2008R2Oddelek: Programska oprema | 1482 (833) | BivšiUser2 |
» | Pomoč pri Microsoft SQL Server 2008Oddelek: Izdelava spletišč | 1089 (908) | Cvele2011 |
» | SQL problem - ne odpre bazeOddelek: Programiranje | 598 (473) | darkolord |
» | problem SQL in C#Oddelek: Programiranje | 1614 (1361) | nody |
» | Povezava z MS SQL strežnikomOddelek: Izdelava spletišč | 1204 (1111) | snajko |