Forum » Pomoč in nasveti » Uvodnega zvoka ni več
Uvodnega zvoka ni več
brezimni ::
Kolegu se je zgodil čuden primer, kar na lepem mu več noče predvajati uvodnega zvoka ter vseh opozorilnih zvokov, torej tistih ding pa dong pa podobno. Vsi zvoki so sicer shranjeni tam ko morajo biti in gredo tudi normalno predvajati z vsakim predvajalnikom (winamp, media player....) le ko bi hotel recimo v nadzorni pločši pri zvokih menjati zvok za kakšno operacijo tem ne gre tipka za predvajaj. Ali bi lahko to kakšen virus onemogočil, ker drugo vse normalno predvaja, sem že poizkusil svoje zvoke prenesti pa je tiho vse.
In še vprašanje pri msnju. Na lepem mi je nehala delati funkcija trenutno poslušam. Pri eni pesmi je funkcija zaštekala in od takrat dalje več ne pokaže kaj v media playerju poslušam (pa čeprav imam odkljukano).
In še vprašanje pri msnju. Na lepem mi je nehala delati funkcija trenutno poslušam. Pri eni pesmi je funkcija zaštekala in od takrat dalje več ne pokaže kaj v media playerju poslušam (pa čeprav imam odkljukano).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slika preko HDMI kabla (PC>TV) "šteka"Oddelek: Zvok in slika | 3189 (2384) | Ales888 |
» | Predvajanje HD filmov z končnico .mkvOddelek: Pomoč in nasveti | 6810 (5619) | HudPes |
» | Invalid floating point operationOddelek: Programska oprema | 1473 (1473) | opeter |
» | Windows media player help !!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1038) | royal |
» | AC3 pesmiceOddelek: Zvok in slika | 1373 (1030) | CaqKa |