» »

Nov Windows Vista

Nov Windows Vista

povso ::

Imam cd od Windows Vista. Zanima me nekaj... kaj se bo zgodilo, ko ga bom nasnel? Bodo moji podatki izbrisani ali bodo ostali?

Hvala za odgovore

iMark ::

Nism ravno razumel vprašanja, apak mislim da te zanima če si boš ti naložu Visto če bodo šli tvoji dokumenti? Odvisno kako in kam naložiš. Lahko izbiraš med tem da naložiš OS na drugi disk al pa povozi zdajšen OS ki ga uporabljaš. Drgač pa KLIK.

povso ::

V bistvu me zanima, če bo Vista izrinila podatke iz XP-ja... In če bodo potem moji podatki še vedno ostali na disku (npr. Moji dokumenti, Moja glasba...).

iMark ::

Sej sm ti reku. Visto se ti splača naložit samo če imaš 2 fiziča diska in tri particije (tako da imaš na enem XP na drugem Visto in na tretji particija pa svoje datoteke dokumente..) oz. če imaš 2 particiji tako da imaš drugo prazno zato da naložiš na njo Visto. Mislim da če imeš zdaj na drugi particiji podatke ne bi bilo nič narobe če bi dal Visto gor.

luky ::

Ni nujno da mora imeti dva diska. 1 disk 2 ali tri particije pa enako velja. Delajo XP, dela Vista in še za podatke ostane ena parzicija.

Preizkušeno 100% dela b.p.

ank ::

Tako je ja. Rabiš samo novo particijo na katero naložiš visto. Potem lahko pri zagonu izbiraš med Visto in previous windows (XP).



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatirnje Windows Vista

Oddelek: Operacijski sistemi
9745 (632) Cold1
»

Ne boota Viste

Oddelek: Pomoč in nasveti
7781 (715) Suly
»

Kateri Linux distribution?

Oddelek: Operacijski sistemi
173295 (2274) G-man
»

Velikost particije za Visto

Oddelek: Operacijski sistemi
284824 (4214) Tr0n
»

Vista + XP

Oddelek: Operacijski sistemi
111014 (853) iMark

Več podobnih tem