Forum » Izdelava spletišč » Vpis strani v spletne iskalnike
Vpis strani v spletne iskalnike
barelyLegal ::
Seveda obstajajo 'auto-vpisovalci' , kjer ti bojda stran vnesejo v vse večje spletne iskalnike, sam sem nekje zasledil, da določeni iskalniki (google.com) ignorirajo te vpise.. Ne vem, kako je s tem, tudi ni važno.
Zanima me, kako vpisati optimalno določeno spletno stran, kakšni so napotki, je kje kakšen tutorial mogoče?
In kako je s temi 'avto-vpisovalci', če so kaj prida in če so, katerega priporočate? Hvala!
Zanima me, kako vpisati optimalno določeno spletno stran, kakšni so napotki, je kje kakšen tutorial mogoče?
In kako je s temi 'avto-vpisovalci', če so kaj prida in če so, katerega priporočate? Hvala!
Error
aco111 ::
No jaz sem uporabil program Hello Engines!, res da je veliko za vpisati pa to, ampak deluje, na GOOGLE mi je objavilo kot tudi na nekih drugih straneh :D
Probaj pa boš vido.
Lp. Allesandro.
Probaj pa boš vido.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
barelyLegal ::
V mislih sem sicer imel kakšno zastonj opcijo, morda kakšne nasvete.. ampak hvala vseeno.
Error
dave78 ::
v bistvu rabiš vpisat samo v tri glavne, vse ostalo je več ali manj za generiranje spama.
Google, Yahoo, MSN
za Slovenijo pa zadostuje Najdi.si in Matkurja
Če vpišeš v Najdi.si bo v enem tednu ali dveh tudi na Google-u
Google, Yahoo, MSN
za Slovenijo pa zadostuje Najdi.si in Matkurja
Če vpišeš v Najdi.si bo v enem tednu ali dveh tudi na Google-u
fusion-expo.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dodajanje weba v brskalnikeOddelek: Izdelava spletišč | 1391 (816) | Tody |
» | dodajanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 2522 (2404) | gforce |
» | Zakaj me Google ignorira ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2237 (2024) | redkoenig |
» | Znate iskati po spletu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8187 (6973) | Thomas |
» | Vpisati v iskalnikeOddelek: Izdelava spletišč | 1123 (980) | Tody |