Forum » Izdelava spletišč » dodajanje weba v brskalnike
dodajanje weba v brskalnike
Assault ::
zanima me kako bi dodal svoj web na brskalnik(google),nekaj sm že probaval vendar mi ni uspelo,moje strani še vedno ne najde.stran sm dau pod zastonjsko domeno gajba.net -a ma to kaj vpljiva?hosting je pa od lycosa. prosm pomagejte..
www.platzzz.com
zenith1 ::
Stran vpiši v Najdi.si in ostale iskalnike.
Poskrbi za backlinke, pomeni da napadeš forume s svojo stvaritvijo in jo daš na ogled z linkom. Poskrbiš, da te kolegi dajo med povezave, posebej se splača imeti backlink iz strani z isto tematiko.
Boljši, ko imaš page rank, prej te bodo našli v Google. Pomembni so tudi iskalni nizi, H1.
Search engine optimisation= SEO.
Poskrbi za backlinke, pomeni da napadeš forume s svojo stvaritvijo in jo daš na ogled z linkom. Poskrbiš, da te kolegi dajo med povezave, posebej se splača imeti backlink iz strani z isto tematiko.
Boljši, ko imaš page rank, prej te bodo našli v Google. Pomembni so tudi iskalni nizi, H1.
Search engine optimisation= SEO.
glede na to da še študiram uno google ranking pa to,mi je vse malo čudno ker je tolko texta.stran si je ogledalo že preko 500 ljudi, zunaj je pa kaka 2-3 tedne.zakaj nekatere strani google sam prepozna,...?
www.platzzz.com
stran sm addou na prblizno 100 brskalnikou,..upam da se bo kmalu pojavla na googlu
www.platzzz.com
Mrc1n4 ::
Oprosti ampak ne vem, zakaj bi tako stran kot si naredu rabu v googlu nekje med prvimi mesti? Mogoče bi blo bolš da bi se najprej potrudu mal izboljšat stran pa se potem ubadat s tem....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | števec obiskaOddelek: Izdelava spletišč | 1739 (1489) | Sims |
» | kako vstaviti števec?Oddelek: Izdelava spletišč | 2104 (1834) | Hardstyle |
» | Statistika obiskov spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1891 (1712) | IceIceBaby |
» | beleženje obiskovOddelek: Izdelava spletišč | 1777 (1556) | Doman |
» | read www.google-analytics.com?!Oddelek: Slo-Tech | 2099 (1350) | Tody |