Forum » Pomoč in nasveti » Sploh nič ne downloada!?!
Sploh nič ne downloada!?!
ALIen23 ::
Pozdravljeni!!
Imam težavo in sicer noben program mi noče ničesar downloadat, ne ABC, ne Azureus, ne DC++ in sedaj bi prosil če bi mi lahko kdo pomagal kajti ne vem ali so se zaprli kakšni porti ali kaj drgega???
Hvala!!
Imam težavo in sicer noben program mi noče ničesar downloadat, ne ABC, ne Azureus, ne DC++ in sedaj bi prosil če bi mi lahko kdo pomagal kajti ne vem ali so se zaprli kakšni porti ali kaj drgega???
Hvala!!
LP
pavka ::
Mogoče imaš nastavljeno na blacklistan port?? Port nastavi nekje med 50000-55000
Več glav več ve!!!
tudi tole ne gre!!Možno zato ker je bil prej neki virus oz. Genuine in bi se zaprli kakšni porti za download???
LP
nimam router v tem je ravno problem , ker mi ni jasno zakaj nič ne gre downloadad!?Ali je mogoče da so tudi v windowsih kakšni porti za download?
HVALA!!
HVALA!!
LP
V ABC mi javi "Problem conecting to tracker-urlopen error 10060,operation time out"
Če kdo ve kaj naj še sprobam bi lepo prosil za nasvet!!
HVALA
Če kdo ve kaj naj še sprobam bi lepo prosil za nasvet!!
HVALA
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokada portaOddelek: Omrežja in internet | 1937 (1617) | Swiper |
» | Router EDIMAX RoHS CompliantOddelek: Omrežja in internet | 2132 (1943) | Stoyc |
» | Nadzor internet prometa v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1716 (1622) | b |
» | Call od duty2 in Level1 wbr 3405tx port forwarding...Oddelek: Igre | 1092 (873) | seminal |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1834 (1252) | Bakunin |