Forum » Programska oprema » primerjava SAP,BAAN,NAVISION,PANTHEOM...prednosti slabosti
primerjava SAP,BAAN,NAVISION,PANTHEOM...prednosti slabosti
dolenska ::
pozna kdo razlike oz. prednosti in slabosti, koliko treba programe prilagoditi na različne dejavnosti in obratno med poslovnimi programi, kot so:
- NAVISION
- SAP
- BAAN
- PEOPLE SOFT
- PANTHEOM
- LARGO
.....
....
...
..
.
jaz teh programov razen NAVISION-a ne poznam, rabim pa te podatke, da bom lahko naredil seminarsko.
upam da se bo kdo razpisal, napisal se kakšne druge programe, ter mi pomagal
že vnaprej se vsakemu lepo zahvaljujem
- NAVISION
- SAP
- BAAN
- PEOPLE SOFT
- PANTHEOM
- LARGO
.....
....
...
..
.
jaz teh programov razen NAVISION-a ne poznam, rabim pa te podatke, da bom lahko naredil seminarsko.
upam da se bo kdo razpisal, napisal se kakšne druge programe, ter mi pomagal
že vnaprej se vsakemu lepo zahvaljujem
Sklemen ::
Pa si ti kdaj pomislu, da bi se obrnu na posamzna podjetja, prosil za material in pomoč pri delu seminarske.
V našem podjetju smo zmeraj vsem pomagali, ki so delali seminarsko ali pa diplomsko, in so potrebovali podatke in pomoč ...
Klemens
V našem podjetju smo zmeraj vsem pomagali, ki so delali seminarsko ali pa diplomsko, in so potrebovali podatke in pomoč ...
Klemens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4142 (2736) | Vice |
» | NavisionOddelek: Programiranje | 3812 (3679) | ender |
» | Programi za vodenje podjetja?Oddelek: Programska oprema | 3109 (3109) | PhotoBlaz |
» | Program za materialno poslovanje in proizvodnjo ?Oddelek: Programska oprema | 3711 (3500) | Snegec |
» | Poslovni informacijski sistem - izkušnje in predlogi.Oddelek: Programska oprema | 4262 (3937) | U2FoundMe |