Forum » Omrežja in internet » Smilie Creator??
Smilie Creator??
cahahopie ::
Jaz bi vprašu če obstaja kakšen programčič s katerim bi si lahko izdelal svoje smeškote za na pejđ, ker kolikor sem gledal po vseh teh pejđih s katerih si lahko snemeš smeškote.... so vsi že videni, kičasti, ekstremni, brezvezni, itd... teh s slo-techa pa tudi ne morem uporabit, ker bi me potem zmerjali za posnemovalca, itd.. ..
Ve kdo za kakšen tak programčič, ker v Photoshopu je tole sicer malce zamudno.
Ve kdo za kakšen tak programčič, ker v Photoshopu je tole sicer malce zamudno.
Saj to vem, sam so jih sami izvohali nekje na netu... vseeno bodo rekli "Lej, ko posnema Slo-tech"... bleh.. Saj je vseeno.
Jaz bi meu en tak programčič, ker hočem bit neki posebnega, ker hočem met smilije v stilu s strani.. sploh ne bi rad meu takšnih. Na neki kulinarični strani so namesto teh okroglih frisov bli takšni majhni kuharčki. Full zakon. Jaz bi tud meu nekako v svojem stilu.
Zadovoljen bi bil tudi če bi lahko dobil kje kakšen smilie v psd formatu...
Ve kdo?
Jaz bi meu en tak programčič, ker hočem bit neki posebnega, ker hočem met smilije v stilu s strani.. sploh ne bi rad meu takšnih. Na neki kulinarični strani so namesto teh okroglih frisov bli takšni majhni kuharčki. Full zakon. Jaz bi tud meu nekako v svojem stilu.
Zadovoljen bi bil tudi če bi lahko dobil kje kakšen smilie v psd formatu...
Ve kdo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cahahopie ()
Thrivial ::
Jaz bi tudi imel kaksnega majhnega kuharcka.
Lahko ti posljem enega osnovnega smajlija v .psd formatu, ampak to bo le osnova. Tisto kar smajlija naredi za kuharcka je pa se vseeno tvoje znanje, trud in talent.
Ce bi obstajal smiley creator je to povsem isto, kot ce jih potegnes iz tiste strani, kajti potem bi s programom lahko vsi naredili enake...
lp
Lahko ti posljem enega osnovnega smajlija v .psd formatu, ampak to bo le osnova. Tisto kar smajlija naredi za kuharcka je pa se vseeno tvoje znanje, trud in talent.
Ce bi obstajal smiley creator je to povsem isto, kot ce jih potegnes iz tiste strani, kajti potem bi s programom lahko vsi naredili enake...
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
GaPe... saj druge možnosti ni... ta čas kot tule "težim" bi lahko že kaj spacal.
Sam bilo bi pa fino če bi kakšen tak programčič obstajo, recimo bolj močno okrnjen Photoshop oz. program, ki bi pač omogočal večplastnost in bi imel ene par oblik že narejenih in bi nato sam risal izraze na obrazu in še mal gif animatorja zravn. Ne bi blo težko, toda kdo bi se spravlo kaj takega spisat, ker po funkcionalnosti je uporaba smilijev bolj malenkostna.
Sam bilo bi pa fino če bi kakšen tak programčič obstajo, recimo bolj močno okrnjen Photoshop oz. program, ki bi pač omogočal večplastnost in bi imel ene par oblik že narejenih in bi nato sam risal izraze na obrazu in še mal gif animatorja zravn. Ne bi blo težko, toda kdo bi se spravlo kaj takega spisat, ker po funkcionalnosti je uporaba smilijev bolj malenkostna.
rc-car ::
cahahopie, daj ne utrujaj se tukaj.. Raje zazeni kak PhotoShop ali PaintShop in narisi smilije..
Takega specificnega (dobrega) programa ze ne bos dobu..
..pa ce ze isces takega za smilije najdi se takega za gumb Reply in New Thread..
Takega specificnega (dobrega) programa ze ne bos dobu..
..pa ce ze isces takega za smilije najdi se takega za gumb Reply in New Thread..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Saj ti nisem jaz z marsa padel. Photoshop poznam že tako dolgo kot mojo mamo (hm..pretiravam). Mislil sem kak tak programčič za ... 5 minut ali manj dela, npr. ofneš program, nastavš farbo smajla in narišeš nasmešek. Over...
Sicer pa ni potrebnega nadaljnega bluzenje v tej temi... close this topic!
Sicer pa ni potrebnega nadaljnega bluzenje v tej temi... close this topic!
Thrivial ::
Tocno to lahko naredis v PS.
Odpres smajlija, naredis nov layer narises nasmesek.
Gres Image/Adjust/Hue/Saturation, nastavis barvo...over.
No barvo lahko tudi polijes na smajlija, le en selection naredis prej, ampak kaj bi ti to govoril, ko verjetno ze ves
lp
Odpres smajlija, naredis nov layer narises nasmesek.
Gres Image/Adjust/Hue/Saturation, nastavis barvo...over.
No barvo lahko tudi polijes na smajlija, le en selection naredis prej, ampak kaj bi ti to govoril, ko verjetno ze ves
lp
:: Member of Eror Team ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe za odpravo ranljivosti zahteval drag nakup nove verzijeOddelek: Novice / Varnost | 8516 (6305) | zeleni |
» | Photoshop - Nagrižene črkeOddelek: Programska oprema | 944 (684) | garg |
» | Labelflash zapisovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1736) | nobodyelse |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1531 (1114) | SkIDiver |
» | ker programOddelek: Programska oprema | 955 (871) | Tomi |