Forum » Programska oprema » Photoshop - Nagrižene črke
Photoshop - Nagrižene črke
garg ::
- Photoshop mi od zmeraj deluje brezhibno
- včeraj urejam neko besedilo, nekaj kopiram iz Open Officea, nekaj spremenjam iz pixlov v centimetre, nič posebnega. Končam.
- pri nadaljevanju z običajnim delom, Photoshop naenkrat generira nagrižene črke
- poiščem po forumih, preizkusim vse... Nič.
- deinštaliram in ponovno inštaliram Photoshop, celo dvakrat. Nič.
Kaj lahko še pregledam? Črke še dalje ostajajo nagrižene.
- včeraj urejam neko besedilo, nekaj kopiram iz Open Officea, nekaj spremenjam iz pixlov v centimetre, nič posebnega. Končam.
- pri nadaljevanju z običajnim delom, Photoshop naenkrat generira nagrižene črke
- poiščem po forumih, preizkusim vse... Nič.
- deinštaliram in ponovno inštaliram Photoshop, celo dvakrat. Nič.
Kaj lahko še pregledam? Črke še dalje ostajajo nagrižene.
technolog ::
Če imaš tekst kot rastrski layer, potem se to zgodi. Layer se ti pa avtomatsko rastrizira, če daješ čez kake filtre, efekte...
Hi Technolog, hi Matev
Nič filtrov, novo inštaliran Photoshop, nov dokument, Anti Aliasing = npr smooth, črke so v vsakem primeru nagrižene.
Še nekaj: po reinštalaciji Photoshopa se mi povrnejo nekatere od prejšnjih nastavitev, kar pomeni, da se pri deinštalaciji ni čisto popolnoma izbrisal.
Kako ga popolnoma izbrišem?
Nič filtrov, novo inštaliran Photoshop, nov dokument, Anti Aliasing = npr smooth, črke so v vsakem primeru nagrižene.
Še nekaj: po reinštalaciji Photoshopa se mi povrnejo nekatere od prejšnjih nastavitev, kar pomeni, da se pri deinštalaciji ni čisto popolnoma izbrisal.
Kako ga popolnoma izbrišem?
Isto. Ne zmorem verjet.
Ne. Je bolje.
Sam ni to to. To nekaj drugega ne štima. Nekaj sem jaz pobrkal pa ne vem kaj.
Kako da popolnoma pobrišem Photoshop?
Ne. Je bolje.
Sam ni to to. To nekaj drugega ne štima. Nekaj sem jaz pobrkal pa ne vem kaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: garg ()
Matev ::
ne moreš no vsakič reinštalirati sitema ko kaj napačnega klikneš
kam boš pa prišel
lepo pojdi v opcije in malce pobrskaj za text opcije
Ne. Zadeva je bolj zapletena.
Obnovil sistem. Isto.
Kako da popolnoma pobrišem tale Photoshop?
Obnovil sistem. Isto.
Kako da popolnoma pobrišem tale Photoshop?
Matev ::
upoštevati moraš da če delaš v bitni sliki
potem tekst ne more biti nikakor vektorki - če en prej postane biten ko shraniš v jpg ali v tif
če želiš imeti vektorki tekst moraš delati v psd formatu (fotošopov format ki omogoč tudi tekst in en kup zadevc)
fotošopa ti pa ni potrebno pobrisati - zgolj obnoviš defoult nastavitve - če misliš da si v nastavitvah kaj zbrkljal
a vseeno mislim da je bolje če se malce pozabavaš z opcijami (saj jih ne more biti toliko da ne bi v parih minutah pregledal vseh)
tu imaš iz googla
http://www.google.si/#hl=sl&q=photoshop...
potem tekst ne more biti nikakor vektorki - če en prej postane biten ko shraniš v jpg ali v tif
če želiš imeti vektorki tekst moraš delati v psd formatu (fotošopov format ki omogoč tudi tekst in en kup zadevc)
fotošopa ti pa ni potrebno pobrisati - zgolj obnoviš defoult nastavitve - če misliš da si v nastavitvah kaj zbrkljal
a vseeno mislim da je bolje če se malce pozabavaš z opcijami (saj jih ne more biti toliko da ne bi v parih minutah pregledal vseh)
tu imaš iz googla
http://www.google.si/#hl=sl&q=photoshop...
Highlag ::
Tebe jebe dotična slika ne pa Photoshop.
Never trust a computer you can't throw out a window
darkolord ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preživeti na faksu brez "powerhousa"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6971 (5036) | ST-777 |
» | Photoshop - tiskarna!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3979 (3680) | lonz |
» | Napis z prozornim ozadjemOddelek: Izdelava spletišč | 1207 (1023) | #000000 |
» | Photoshop-nagrižene črkeOddelek: Programska oprema | 980 (922) | garg |
» | Photoshop -> Corel?Oddelek: Programska oprema | 2404 (2174) | ali3n |