Forum » Operacijski sistemi » Tezava z nalaganjem Windowsow XP SP2
Tezava z nalaganjem Windowsow XP SP2
superRiorni ::
Imam tezavo z nalaganjem Windowsow XP SP2.
Zacnem z nalaganjem windowsow, nato pritisnem F6(press F6 if you need a third party) da mu podtaknem sata driverje da zazna disk, pritisnem tipko S da si nalozi driverje z diskete za SATA disk,potem setup is loading a files, nato napise Welcome to setup-to set up Windows press enter, pritisnem enter in celotna zadeva obstoji.
Na ekranu pa pise Examining 239367 MB Disk 0 at Id 0 on bus viasraid.
Od tod naprej se zadeva ne premakne. Preizkusil sem 2 diska in ista napaka se pojavi pri obeh.
Kaj bi lahko bilo narobe da si nemorem naloziti windowsow?
Imam 2 SATA diska Maxtor Diamond 10. Osnovna plosca je Asrock P4VTB+. Rami so Corsair 1Gb
Prosim za vaso pomoc. Vnaprej hvala.
Zacnem z nalaganjem windowsow, nato pritisnem F6(press F6 if you need a third party) da mu podtaknem sata driverje da zazna disk, pritisnem tipko S da si nalozi driverje z diskete za SATA disk,potem setup is loading a files, nato napise Welcome to setup-to set up Windows press enter, pritisnem enter in celotna zadeva obstoji.
Na ekranu pa pise Examining 239367 MB Disk 0 at Id 0 on bus viasraid.
Od tod naprej se zadeva ne premakne. Preizkusil sem 2 diska in ista napaka se pojavi pri obeh.
Kaj bi lahko bilo narobe da si nemorem naloziti windowsow?
Imam 2 SATA diska Maxtor Diamond 10. Osnovna plosca je Asrock P4VTB+. Rami so Corsair 1Gb
Prosim za vaso pomoc. Vnaprej hvala.
MEDENA ::
Jaz bi rekel, da je nekje problem v plati....oziroma kontroler, odgovoren za SATA....al kaj podobnega.
Probaj še na IDE inštalirat.
Probaj še na IDE inštalirat.
zgleda je tezava v disku. na sreco ga imam v garanciji, tako da s tem nebi smelo biti vecjih tezav. disk sem ze poslal na popravilo. cakam na ugodne informacije.
StajercSSS ::
Pol si pa oba diska nazaj poslal,ker je na obeh ista napaka?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
na popravilo sem poslal samo ta novega, ki je v garanciji. ta star je zal ze iz garancije. Naj se pooblascen servis malo matra namesto mene
ti sporocim kako se bo zadeva odvila
ti sporocim kako se bo zadeva odvila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7187 (6335) | kreki |
» | Facebook virus in windows xp boot loopOddelek: Programska oprema | 1079 (973) | karafeka |
» | Matična z S-ATA 1Oddelek: Strojna oprema | 1329 (1003) | jekson |
» | Problem s SATA diskomOddelek: Operacijski sistemi | 957 (847) | Takkyu |
» | Resen problem?Oddelek: Strojna oprema | 1288 (1088) | mohha53 |