Forum » Pomoč in nasveti » MS Word, kopiranje vsebine vnosnega polja obrazca
MS Word, kopiranje vsebine vnosnega polja obrazca
Keyser Soze ::
Imam predlogo dopisa, ki se pošilja v velikih količinah. Ker se mi ne da vedno premikati po dokumentu z miško in ročno brisati oz. popravljati vnose sem ga spremenil v obrazec.
Pač, besedilo in datume, ki se spreminjajo sem zamenjal z vnosnimi polji obrazca in zaščitil preostali dokument pred spremembami.
Vse lepo in prav. Sedaj se lepo premikaš po polji s TABom in dokaj hitro izpolniš ta dopis. Problem je le v tem, da se določen tekst (ime, priimek, naslov stranke) pojavi 3x v celem dokumentu. Ker je dokument zaščiten je onemogočeno tudi kopiranje in lepljenje.
Obstaja kakšen način, da bi se ob vnosu besedila v prvo vnosno polje na obrazcu to besedilo avtomatsko vneslo tudi v preostala dva.
P.S.: Nekakšna "sprotno multiplo kopiranje" opcija?
Pač, besedilo in datume, ki se spreminjajo sem zamenjal z vnosnimi polji obrazca in zaščitil preostali dokument pred spremembami.
Vse lepo in prav. Sedaj se lepo premikaš po polji s TABom in dokaj hitro izpolniš ta dopis. Problem je le v tem, da se določen tekst (ime, priimek, naslov stranke) pojavi 3x v celem dokumentu. Ker je dokument zaščiten je onemogočeno tudi kopiranje in lepljenje.
Obstaja kakšen način, da bi se ob vnosu besedila v prvo vnosno polje na obrazcu to besedilo avtomatsko vneslo tudi v preostala dva.
P.S.: Nekakšna "sprotno multiplo kopiranje" opcija?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obrazci tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1861 (1487) | harvey |
» | Samodejno izpolnjevanjev obrazcevOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (954) | Remu |
» | JavascriptOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1701) | SLO_Matej |
» | OpenOffice BaseOddelek: Programska oprema | 1359 (1183) | echoman |
» | Avtomatično kopiranje teksta v WorduOddelek: Programska oprema | 1796 (1417) | schtr4jh |