Forum » Pomoč in nasveti » XP in modem na ISA
XP in modem na ISA
Ram_z ::
Zivjo imam plato ABIT VH6T in for win XP pro vse dela v redu samo...modem inam USR robotics 65K Voice INT in mi ne dela oz ne morem dobit driverjev za to! ve kdo za kaksno rsitev? sm provu z generic driverji za 65K modem samo ne dela. oz modema mi ga sploh ne detektira?????
Kje naj dibim driverje za XPje.???
Rabim pomoc!
Kje naj dibim driverje za XPje.???
Rabim pomoc!
- spremenilo: Ram_z ()
ADF ::
Če ti že XPji zaznajo modem in inštalirajo gonilnike, potem imaš enak primer na kakršnega sem naletel sam.
Rešitev:
Lahko pustiš gonilnike od XP (celo priporočam za začetek) in potem ročno nastaviš Interrupt request na kakšno drugo vrednost. V mojem primeru je bil IRQ najprej 3, potem sem dal na 7 in je normalno deloval.
Nimam pojma, zakaj se je to pojavilo, vendar sem tudi sam brezuspešno poskusil nemalo drugih gonilnikov, pa ni šlo.
Rešitev:
Lahko pustiš gonilnike od XP (celo priporočam za začetek) in potem ročno nastaviš Interrupt request na kakšno drugo vrednost. V mojem primeru je bil IRQ najprej 3, potem sem dal na 7 in je normalno deloval.
Nimam pojma, zakaj se je to pojavilo, vendar sem tudi sam brezuspešno poskusil nemalo drugih gonilnikov, pa ni šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki za Suse LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (954) | Sahel |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1576 (1338) | Koci |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1569) | su37 |
» | En problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1084) | damirj79 |
» | Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1815 (1622) | miranpozar |