Forum » Programska oprema » Evo nekaj koristnih programov ...
Evo nekaj koristnih programov ...
aco111 ::
Evo da še jaz malo dam par likov do programov
Kodek paketki:
- K-Lite Codec Pack Full/Standard/Basic (info) - Osnovni paketki z kodeki.
- K-Lite Mega Codec Pack (info) - Velik paket kodekov, in si sam izbiraš kaj boš imel
Predvajalniki:
- BSPlayer 2 free (brezplačen) / pro (profesionalen) - Zelo popularen program za predvajanje filmov
- BSPlayer 1.41.832 pro (profesionalen) - Zelo popularen program za predvajanje filmov
- VideoLAN player - Video predvajalnik, primeren tudi za nedokončane prenose filmov
Zaščita in čiščenje:
- NOD32 - Antivirusni program ki ga jaz osebno uporabljam (antivirus+antyspyware)
- BitDefender - Tudi dober antivirusni program (antivirus+antyspyware+firewall)
- ZoneAlarm - Je učinkovit firewall, tudi vsebuje antivirusno in antispyware zaščito, meni osebno boljša kombinacija NOD32+ZoneAlarm Firewall
- Lavasoft AdAware - Znan in dober odstranjevalec spyware programov
- Registry Mechanic - Program za čiščenje registra
- TuneUp Utilities - Program ki počisti register, odvečne datoteke, ...
CD/DVD orodja :
- NERO - Zelo znan program za praženje ploščkov (CD/DVD)
- Daemon Tools - Preprosta izdelava virtualnega CD/DVD-ja
- Alcohol 120% - Izdelava virtualnega CD/DVD-ja, izdelava slik medija, ...
Ostalo :
- MSN Messenger 7.5 (stara verzija) - Zelo znan program za pogovarjanje preko interneta
- Windows Live Messenger - Nova verzija popularnega programa MSN Messenger, sedaj s drugačnim imenom
Lp. Allesandro. :D
- zaklenilo: CCfly ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3943 (3205) | energetik |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | nastavitev windowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1566 (1294) | mohha53 |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2817 (2237) | tigrr |
» | download (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8207 (7181) | Tic |