Forum » Igre » all seing eye
all seing eye
prljavac ::
imam problem ker mi all seing eye kr na enkrat ne najden noben server. Pa sm probal reinstall pa spet isto. A ve mogoče kdo v čem je problem.
Baxxxter ::
mam podobn problem. na prejšnjih xpjih mi je kazalo dosti slo serverjev. okrog 100. po formatu pa mi jih kaže samo 6.
prljavac ::
tudi meni po formatu nč več ne kaže kolega pa še naprej lahko igra na serverih ki jih men ne najde preko eye-a
stock ::
Pri 'refreshu' mors met cist prazno linijo mogoce ti kej loda alpa kj, in to ti jih enostavno vrze dol.
Tilen ::
ASE je iz neznanih razlogov zacel delovat zelo cudno. Meni niti enega slovenskega CSS serverja ne najde po formatu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
]Fusion[ ::
bojda ma probleme z prepoznavanjem države serverjev. Tak sem vsaj slišal. Bi me pa zanimal kaki fix :)
LP
LP
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Marc` ::
Jaz sem pa slisal, da je yahoo nehal sodelovat z ASE in yahoo ima te filtre za serverje, zato jih je zdaj zelo malo.
To je pri novejši verziji, baje pri starejših verzijah ASE-ja tega problema ni...
To je pri novejši verziji, baje pri starejših verzijah ASE-ja tega problema ni...
Marc` ::
http://www.cod-skupnost.com/request.php...
Zbrisi ASE dol pa probaj s tem, kaze vec serverjev, vsaj za cod2.
Zbrisi ASE dol pa probaj s tem, kaze vec serverjev, vsaj za cod2.
Tilen ::
Hvala, dela. Ampak vseeno ne vem ce so to vsi. Je pa vsekakor boljse kot prej.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17875 (7070) | steev |
» | The All-Seeing Eye problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1159) | RookY |
» | The-all-seeing-eye serverOddelek: Igre | 1255 (1196) | Good Guy |
» | All seeing eye ne kaže lokacije?Oddelek: Omrežja in internet | 1389 (1226) | PARTyZAN |
» | .de server mora imeti .slo zastavco na ASEOddelek: Omrežja in internet | 1136 (950) | Dark Angel |